Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OD SVOGA STANA JE NAČINILA PRAVU PSEĆIJU ŠTENARUPoštovani,
Komunalni redar Grada Bjelovara izvršio je očevid dana 27.09.2018. na adresi Đurđevačka cesta kbr. 159, kod prijavljene gđe. Danijele Pereković. U stanu je zatečen jedan odrasli pas (ženka) i dva štenca (koja imaju već udomitelja). Gđa. Danijela Pereković obećava da će sterilizirati odraslog psa (ženku) kako bi se izbjegle daljnje neugodnosti (oko okota psa) tj. laveži malih pasa - štenaca. U hodniku višestambene zgrade postoji tabela kućnog reda gdje članak 12. glasi da se u stanu mogu držati samo ptice pjevice, jedna mačka, jedan pas i mali kućni ljubimci. Komunalni redar je upozorio gđu. Danijelu Pereković da se mora držati kućnog reda vezano za kućne ljubimce.

Jozo Prka
jprka@bjelovar.hr

--------------------------------------------------------

Poštovani,
gospodine Jozo Prka vaše komunalno redarstvo na čelu s Vama, dalo je pismeni odgovor na moju prijavu protiv Danijele Pereković, koja živi u Trojstvenom Markovcu, na Đurđevačkoj cesti kbr, 159. Bjelovar, da ista Danijela Pereković je od vaše strane je dobila naredbu - da ne može imati tri psa u stanu. No, niste mi napisali kad je rok da se dva psa moraju ukloniti?! Ista priča se i dalje nastavlja... Pa, stoga vas zamoljavam da dotičnu gospođu upozorite na vašu komunalnu naredbu.

Pozdrav !
Branko Stojković
brankostojkovic152@yahoo.com
Đurđevačka cesta 159
Trojstveni Markovac
BJELOVAR

---------------------------------------------------------

ZANIMLJIVO JE; KAKO DANIJELA PEREKOVIĆ NAMJERNO SE JE POJAVILA (JUČER 08.10.2018., U 18,26 SATI) NA SVOME BALKONU STANA, KAD SAM JA ISPRED ZGRADE ULAZIO U SVOJ AUTO, IMALA JE CRNI UPADLJIVI MALO VEĆI KRIŽ OKO VRATA, KAO ONA SE S TIME SIMBOLOM OD NEČEGA BRANI. HA,HA,HA,. PA OVO NEMA NIGDJE.

NO, OVDJE MORAM I TO KAZATI: DA JA SAM PRAVI KRŠĆANIN I NE SKRIVAM SE IZA IKAKVIH FARIZRJSKIH SIMBOLA. JA KAO PRAVI KRŠĆANIN NE ŠTUJEM LAŽNE SIMBOLE I NE DRUŽI SE I NE SLUŽI PSIMA... JER TO JE ZA MENE ODVIŠE MORBIDNO. A FARIZEJE KAO LAŽNE KRŠĆANE GLEDAM NA SVAKOM ĆOŠKU, I OPROSTI IM "BOŽE" JER NE ZNAJU ŠTO ČINE!.


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 09.10.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4456.


Post je objavljen 09.10.2018. u 12:20 sati.