Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

mater

šta mater može ispizdit svoju dicu nemože niko, naročito kad su muška dica u pitanju, ženska se uglavnom žele rišit utjecaja svoje matere da bi na koncu bile sve sličnija svojoj materi.

dok su mali normalno je da se mater brine za sve dičje potrebe, ćaća je ionako tu samo za figuru il kad triba djelovat odgojno da dite ne zamrzi mater. kad su muška dica u pitanju onda in mater sve rješava od prehrane do zaposlenja pa i šire, bar je tako ode u dalmaciji. no te matere nikako da shvate da na takav način odgajaju ljude nesposobne za samostalni život i onda se poslin čude zašto in se sin rasta od žene. a kako se i neće rastat kad nijedna nije zadovoljila materine kriterije, dok pritom materi nije ni na kraj pameti da je svoje milo dijete razmazila do te mjere da ga nitko ne može zadovoljiti ka mater. s one druge strane imamo isti slučaj, kad mater razmazi ćer pa joj sve servira, očisti, opere robu, skuva ručak, čak je se pita za mišljenje budućeg zeta. svakako da takvih dvoje ljudi kada se nađu skupa ne mogu dugo trajat, zbog toga i ima 70% razvoda brakova, a za sve su krive matere jerbo svoju dicu nisu učile samostalnom životu. oni 30% šta je priživilo bili su dovoljno pametni da se ne žene ili su na vrime odjebali svoje matere, tj. želili su in predočit da se oni mogu sami o sebi brinuti.

no, matere ka matere uvik će pitat kako su, jel in šta fali, jesuli li ručali, triba li in šta ispeglat (jer znaju da današnje neviste ne vole peglat, a one su bile prisiljene). oni pametniji će se odselit pa makar i u stranu zemlju kako bi se oslobodili utjecaja svoje matere, a onima šta su ostali će non-stop neki kurac žugat, em nema više poštene ženske, em sve je ovo išlo kvragu, em di su ona vrimena kad je moja mater.....šta li već itd, itd, pa se onda danas čude edipu. uostalom.......Post je objavljen 09.10.2018. u 10:36 sati.