Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/topputovanja2018

Marketing

Najljepše plaže na svijetu

Angra dos Reis, Costa Verde
Jedna od najnetaknutijih plaža na svijetu, nalazi se u Brazilu. Nudi spektakularnu ljepotu i privatnost. Više od 200 kilometara plaže raskošne ljepote, zadovoljiti će sva vaša čula i prirediti će vam rajski odmor. Pravo mjesto za počastiti sebe.



Las Terrenas
Ovaj gradić u Dominikanskoj Republici prostire se na 225 kvadratnih kilometara i u svakom svom kutku ima što ponuditi. Sigurno da plaže popularne u svijetu, Playa Bonita i Playa Las Balleras, nude najviše.Bez obzira, sve plaže izgledaju kao iz snova!


Vaagali otok, Maldivi
Otok Vaagali je smješten na Maldivima. Vrlo je popularna lokacija za strastvene ronioce, zbog bogatog morskog svijeta. Svi sportovi na vodi su dostupni i predstavljaju odličnu dozu atraktivnosti. Iako mal otok, pruža fenomenalne atrakcije tokom cijelog dana.Također savršeno i popularno mjesto za putovanje na medeni mjesec!


Divnih plaža ima diljem cijeloga svijeta, ima čak i nekih ljepših od ovih koje smo mi nabrojali, ali nema veze. Ovdje smo da vam damo neke ideje, ukoliko još ne znate gdje ići, više podataka možete pronaći dalje na internetu. Sljedeći put ćemo vam dat neke ideje za zimske praznike! Ugodan dan! :)

Post je objavljen 08.10.2018. u 19:07 sati.