Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POGLEDAJTE OVAJ MOJ VIDEO KAKO JE ŠIPTAR NAPAO HRVATICU !?Danas, (07.10.2018.) oko 15,00 sati u selu Kapela, u ulici Borinka br. 1., nasred ceste Šiptar (Albanac) napao je Hrvaticu iz čistog mira, za to nije imao baš nikakvog povoda i razloga... Možete vidjeti na ovoj snimci kako tu gospođu mučki vrijeđa i prijeti joj...

Prije nego što se je ovo desilo: gospođa N.M., je bila na groblju u Kapeli, jer tamo ima obiteljsku grobnicu. Da bi potom otišla kod svoje kuće na adresu (Borinka br. 1) nekih 200-tinjak metara dalje - te je ubrala nekoliko jabuku na stablu koja se nalazi na samoj ogradi. U toj kući živi jedna žena sa svojom obitelji (suprug i kćI), oni u toj kući žive nelegalno, jer od gospođe N.M., sestra i šogor su iznajmili ili možda prodali tu kuću toj obitelji.

Napominjem da gospođa N.M., je vlasnica jednog dijela kuće i zemljišta, i nikada nisu bili riješeni imovinsko-pravni poslovi oko kuće. Gospođa N.M., živi u Bjelovaru, u stanu, i nije joj smetala ta obitelj što živi u njenoj kući. Htjela je sam vidjeti svoje dvorište izvana i kuću, gdje je odrasla i živjela kao dijete.

Žena koja živi u njezinoj kući lažno je pozvala policiju; da ju gospođa N.M., uznemirava. Policija je poslije ovog događaja odmah dotrčala na vrata stana u Bjelovaru, da bi obavili razgovor. Gospođa N.M., od žrtve se je pretvorila u agresora. Ja sam oko 17,00 sati s gospođom N.M., došao u policiju, jer sam svjedok i očevidac tog događaja.

Iznenadio sam se sa pristranošću policije - kojoj sam predočio svoju video snimku, i pokazao im da gospođa N.M., nema nikakvu krivnju. Te, između ostaloga sam upitao policiju: što će poduzeti za prijetnje i uvrede gospođi N.M., od strane albanca, i to susjeda preko puta. Nisu je ni poučili da ima pravo podnijeti prijavu protiv počinitelja kaznenog djela.

Vrlo sam iznenađen sa arogantnošću Bjelovarske policije, koja je postupala po lažnoj prijavi. No, gospođa N.M., je ispitana u policiji. A ovdje gdje ima elemenata za pravu prijavu gonjenja,.., policija mlako se odnosili, i meni govori što se ja miješam u ovaj slučaj. Prije nego što je taj (meni) nepoznati čovjek - albanac istrčao van iz svog dvorišta vičući "ubiti ću te đubre", i prije nego što je napao gospođu N.M., moram kazati: gotovo njegovi svi ukućani su ga držali i na njega vikali da se ne miješa - ta agresivana vika čula se je čak 200-tinjak metara dalje - gdje sam ja stajao na glavnoj cesti kod groblja. Gospođa N.M., je rekla tom Albancu, da što je napada, kad ne zna govoriti ni Hrvatski jezik.

Kada je bila vika i krika ( u susjednoj kući preko puta ulice Borinka br. 1), u Kapeli, meni je izgledalo to kao da se nekoga kolje.. Zatim, kad sam vidio da izletava neki čovjek na cestu van, i kad sam vidio da napada gospođu N.M., ja sam upalio svoju kameru na mobilnom aparatu i snimio ovu snimku.. Da ja nisam prilazio gospođi N.M., i da me taj nasilnik nije vidio - sigurno bi je i fizički napao, i ovako je išao za njom...


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 07.10.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4453.

Post je objavljen 07.10.2018. u 19:19 sati.