Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Krvavice i slavlja



Prve ovogodišnje krvavice ili čurke, kako ih ovdje zovu, znatno jače začinjene nego u južnijim krajevima, al dok organizam podnosi, ukusno je i dobro, ljubičasti pire od batata zanimljiv kao prilog, meni ipak malo presladak, palo mi na pamet, možda bi ga se moglo koristiti za one čokoladne kuglice.
Jučer opet sunčano pa smo ponovili izlazak u grad i kafenisanje na terasi, zeznuli s parkiranjem, tko bi se sjetio da je subota, pa ubacili pet kuna, prežalili dvije, košta tri, a automat ne vraća, ispostavilo se da se subotom popodne ne plaća. Neposredno nakon nas na parkiralište uletili svatovi, Jin i ja se još motali oko auta, okitiše i naš, govori cura, večera je u pola osam, gledam na sat i kimam glavom, usporen sam i ne znam reagirati, pola šest je. Nismo još raskitili auto, fora nam, domaćica negoduje, pa svud će vas zaustavljati policija pa ćete morati puhati, tako se ovdje radi.
Jutros lagano kiši, usprkos mom negodovanju pas odlučno skratio jutarnju šetnju. Inače u utorak imamo zakazan pregled, strepim, šapica mu nije bolje.

Post je objavljen 07.10.2018. u 08:29 sati.