Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BIVŠI MILICAJAC ZORAN MARAS IZ BJELOVARA, POZIVA VAS U VUKOVAR 13. 10.2018., E, HRVATI OSVIJESTITE SE I NEDAJTE SE VIŠE VARATI.





Svima stavljam ovo na znanje da Zoran Maras je bio bivši Milicajac, i da je za bivše Jugoslavije radio u gradu Čazmi, i onda potom 1991. godine se je preobukao u hrvatskog policajca.

Zoranu Marasu treba oduzeti visoku ratnu invalidsku mirovinu, i također teba preispitati kako je Maras, uopće kraj svoje kuće dobio stan od države protiv koje sad "opet rovari".

U tom stanu od Zorana Marasa u ulici Matije Gupca br. 39., u Bjelovaru, živi Mario Ljubić, koji se je doselio iz Siska, i ima status i mirovinu policijskog ranjenika. Da li je Maras iznajmio ili prodaosvoj stan Ljubiću, neka to preispitaju nadležne sve službe.

Tobože Zoran Maras se bori za pravdu: i da nisu osuđeni ratni zločinci, koje treba suditi,.., između ostaoga ne treba zaboraviti da i Zoran Maras, je bio osumljičen za ratne zločine.

I ovo se ne treba zaboraviti da Josip Klemm i Zoran Maras su izrazili spremnost na sastanaku sa srpskim veteranima da se trebaju svi zajedno izmiriti. Klemm je predsjednik Udruge Specijalne policije Republike Hrvatske ATJ Lučko, a dok Maras prestavlja pripadnika i predsjednika udruge specijalne jedinice policije „ Omege“ iz Bjelovara.

Ja se slažem sa time da za mnoge zločine nitko nije do sada procesuiran, sa jedne i druge strane. Ali znam puno slučajeva; da su počinili zločine upravo oni ljudi koji sad pozivaju na prosvjed u Vukovar, i da ih ima puno među njihovim redovima.

Ovo sve je zamagljivanje stvarnosti, ili bolje rečeno s druge strane destabiliziranje aktualne vlasti u Hrvatskoj. Pitam: te kruhobrižnike i "uhljebe" gdje ste bili do sada od prestanka rata u Hrvatskoj, i što ste radili 23 godine do sada?! Vratite gospodo sve što vam je ova država dala, i što ste od nje uzeli... Ne borite se vi sad za Hrvatski narod nego za sebe...


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 05.10.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4451.


Post je objavljen 05.10.2018. u 07:41 sati.