Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/topputovanja2018

Marketing

Poznate znamenitosti u Europi koje morate vidjeti - 1.dio

Svi vole putovati i obilaziti svijet. Ovdje možete pronaći predivna mjesta u Europi koja će vam se sigurno svidjeti!
Svi ste čuli za Eiffelov toranj i sigurna sam da bi ga svatko od vas htio vidjeti uživio .Eiffelov toranj je željezni toranj sagrađen na Champ de Mars pokraj rijeke Seine u Parizu. To je najviša građevina u Parizu i jedan od najprepoznatljivijih svjetskih simbola. Nazvan po svom dizajneru, inženjeru Alexandreu Gustavu Eiffelu. Eiffelov toranj posjećuje jako puno turista godišnje iz različitih zemalja. Također, možete odsjesti u Hotelu Mercure Paris Centre Tour Eiffel koji pruža savršen pogled na toranj!



Ako ste već u Parizu zašto ne biste obišli i Disneyland ?Zabavni park Disneyland smješten je samo 32 km od Pariza. Nudi mnoštvo zabave za sve uzraste. Tu možete uživati u više od 50 različitih atrakcija koje su smještene na povšini velikoj kao 1/5 Pariza.Podijeljen je na pet zabavnih zemalja:
- svijet Amerike početkom 20. stoljeća
- svijet Divljeg zapada
- zemlja avantura
- zemlja fantazija
- zemlja otkrića.

Disneyland je mjesto gdje snovi postaju stvarnost.

Malo dalje od Pariza, u Londonu nalazi se Big Ben.Big Ben nadimak je velikog zvona unutar sata na sjevernom dijelu Westminsterske palače u Londonu, iako isto to ime daju satu ili tornju. Big Ben je najveći četverostrani sat koji zvoni i treći najviši satni toranj na svijetu. Nalazi se pod zaštitom UNESCO-a kao dio Westminsterske palače.



Post je objavljen 03.10.2018. u 23:21 sati.