Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/helenalifestyleee

Marketing

Manifestacije u Hrvatskoj

U Hrvatskoj ima puno poznatih manifestacija, a sada ćemo se upoznati sa nekoliko njih. Uživajte!


1. Prvo imamo nama i najbliže Vinkovačke jeseni. To je jedan najveći i najpoznatiji kulturni događaj u Vinkovcima, ali i u Slavoniji. Ovaj festival jest o narodnim plesovima, nošnjama i običajima kako bi se očuvali stari tradicinalni običaji iz narodnog života Slavonije. Vinkovačke jeseni se održavaju svake godine u mjesecu rujnu koji je ujedno i početak jeseni, po kojoj je i ovaj festival dobio ime.
Naravno tu bude i atrakcija za mlade i djecu, lunapark.




2. Špancirfest
Koncerti, ulični performeri, radionice, izložbe, kreativa, bogata izlagačko-prodajna ponuda, gastronomski užici i brojni drugi sadržaji na deset dana pretvaraju predivnu povijesnu jezgru Varaždina u jedinstvenu festivalsku pozornicu, koja svake godine privuče stotine tisuća posjetitelja.




3. Sinja alka
Sinjska alka hrvatska je viteška igra. Održava se svake godine u nedjelju u prvoj trećini mjeseca kolovoza u Sinju, na godišnjicu pobjede nad turskim osvajačima 14. kolovoza 1715.



4. Izbor za Miss Hrvatske
Izbor za Miss Hrvatske je natjecanje u ljepoti, koje se u Hrvatskoj održava od 1992. godine. Dio je izbora za Miss svijeta, koje je najstarije postojeće natjecanje ljepote. Prva Miss Hrvatske bila je Elena Šuran. Uz izbor za Miss Hrvatske postoji i izbor za Mistera Hrvatske. Stručni ocijenjivački sud procjenjuje fizičku ljepotu, osobnost, talent, šarm natjecateljica, kako bi se izabrala djevojka koja će predstavaljati Hrvatsku na svjetskom natjecanju. Pobjednica dobiva lentu, krunu i razne druge nagrade sponzora te predstavlja Hrvatsku na Izboru za Miss svijeta.


Ivana Mudnić Dujmina



Dosta za danas. Bok



Post je objavljen 02.10.2018. u 20:04 sati.