Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/petrinjaglobe

Marketing

Svjetski dan životinja

Dana 04.listopada 2018 povodom Svjetskog dana životinja, već petnaestu godinu za redom učenici veterinarskog smjera sa svojim profesorima te Globovci Srednje škole Petrinja organizirali su izložbu životinja - kućnih ljubimaca.
Izložba je namjenjena svima zainteresiranima; od učenika i djelatnika škole do stanovnika samog grada Petrinje. Zanimljivosti nije nedostajalo, bilo je različitih životinja od peradi pa sve do kopitara


Ljubimce su dovodili sami vlasnici te su ih sa ponosom predstavljali gledateljima koji su došli na izložbu,sama atrakcija je bila i jahanje konja iz terapijske udruge KAS


Odaziv je kao i svake godine već punih petnaest godina bio velik, ali najveći obožavatelji su bila djeca predškolske i škole dobi.

Globovci su htjeli privući pozornost i na drugu stranu priče, na testiranje nad životinjama koje se provodi već stoljećima. Neke zemlje su zabranile testiranje nad životinjama kao što je to Novi Zeland s druge strane neke zemlje su povećale kao što je SAD Dakako kod testiranja životinja se ulažu i zarađuju veliki novci, u slučaju da se zabrani testiranje nad životinjama brojne tvrtke bi izgubile vrijednost dok bi kod nekih došlo do zatvaranja.
Tea Dudić 3.c





Post je objavljen 03.10.2018. u 18:07 sati.