Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NAŠU ZEMLJU ŽELE DESTABILIZIRATI RATNI ZLOČINCI I RATNI PROFITERI I RAZNI POLITIČKI UHLJEBI...



Ovako glasi javno priopćenje: HVIDR-a Omiš od početka u potpunosti podržava PROSVJED U VUKOVARU, 13. 10. 2018. kojim se zahtjeva prekid šutnje hrvatskih državnih institucija o ratnim zločinima i procesuiranje svih odgovornih za ubijene kao i za brojne osobe čiji najmiliji bespomoćno već 27 godina tragaju za istinom.

Odlukom Predsjedništva, HVIDR-a Omiš će organizirati odlazak na prosvjed. Stoga pozivamo sve zainteresirane za ovaj događaj da se što prije jave u PROSTORIJE UDRUGE Četvrt Vrilo 5, Omiš ili na TELEFON 021 863 474, kako bi na vrijeme mogli izvršiti pripreme.


BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT: Imena političkih i visokih vojnih i policijskih dužnosnika koji su se okaljali sa kriminalnim radnjama, i dalje su na visokim političkim položajima. Te, isti skrivaju ratne profitere i zločince... Kad vam neki pobujeni HDZ-ovi predstavnici zovu u Vukovar, 13. listopada 2018., pod parolom neučinkovitosti hrvatskih institucija, i ne rješavanje problema ratnih zločina, iza toga se kriju spletke i prevare. Kad prosvjed organiziraju bivši i sadašnji pobnjeni HDZ-ovci, na čelu sa gradonačelnikom grada Vukovara Ivanom Penavom, tu nemože biti nikakve sreće. Ja, mislim da narod ne bi trebao nasjedati na razne propagandne prevare.



Danas, u 08,58 sati (03.10.2018.), na moj profil Facebooka je došla ova poruka. Sad vidite s kakvim se mutnim poslovima ta družina bavi. Od mene traže da ja preuzmem odgovornost na sebe. S čim se sve"tajni" organizatori prosvjeda bave i razne udruge i HVIDR-e, onda znate koliko je sati? Sve je to da bi zadržli svoj povlašteni status. U 11,45 sati sam telefonom nazvao HVIDR-u u Omiš, gdje mi se javio Ante Banović, i u razgovoru sam tog gospodina upitao; da mi pojasni - šro taj prosvjed uopće znači?! Nisam dobio nikakav pametni odgovor na sva moja postavljena pitanja...

UDRUGA "ŠTIT" SE OGRAĐJE OD PROSVEDA U VUKOVARU.


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 03.10.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4449.


Post je objavljen 03.10.2018. u 08:41 sati.