Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Iskustvo i bjegovi



Naravno da barbarstvo trijumfira, pa upozoravao sam, u svakom ratu ojača samosvijest svih vrsta primitivizama, poslije se teško riješiti tako osnaženih primjeraka, naravno da demokratske ovce nemaju šansi protiv vukova. Malo je ipak drukčije u zemljama poput Njemačke gdje se pankeri na ulicama nikad nisu krili od skinsa, gdje postoji kultura izlaska na ulice i gdje pametniji uvijek ne popuštaju.
Moj mikrokosmos bježi u šumu, jučer smo se prvi put i dobro rashladili, barem mi koji ne veličamo kult fizičkog rada. Povlačimo se svjesni da nema smislenijeg angažmana nego izolirati se na još nepokradenoj zemlji. Zastrašuje prepoznavanje fašizma, ali neoliberalizam nas je osiromašio i pokrao, pojedincu koji ne pripada manjinama svejedno. Priroda se ne da neovisno o sistemima i nasilju. Susjed gore je sasjekao svo drveće, ni tamo više nismo skriveni.
Ženska ekipa Hrvatske minimalno pobjedila zahvaljujući između ostalog pribranosti kapitena. Naime suparnica je u zadnjoj igri ponudila našoj igračici remi u dobivanoj poziciji, što je kapiten odmah sretno prihvatio i izazvao privremenu ljutnju naše igračice, kojoj se činilo da stoji bolje. Događaju se ta sljepila u žaru borbe, mi za kompjutorom i iskusni igrači sa strane u tim situacijama vide znatno bolje.


Post je objavljen 29.09.2018. u 11:41 sati.