Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Predigra

Ne znam gledate li vi porniće, meni su dosadni, valjda zato što je Predigra uvik ista, a onda poslin se sve svede na trenje, kao Fizikalnu pojavnost.

U ovin drugin filmovin te sataru sa predigrom a onda kad ga triba umočit oni to priskoču kA podrazumijeva se.

Tako je i kod nas u politici, sad imamo kratku predigru, u kojon anemični ljigavac ujedinjuje zlatnu mladež socijalizma sa ciljem da nes dugo jebu, sve poslin ove predigre bi tribalo bit beskonačno trenje.

U biti bi bilo sasvim svejedno oće li nas jebat anemični i četrdeset skojevaca, ili neko drugi, da anemični govnar nije sljedbenik propale agende Anđe Merkelove.

Alahu akbar koji je kobajagi izgubio ćer, u Bosni se prijavio i tad nije ima ćer, dakle iz svega bi se moga izvuć zaključak, da Alahu akbar laže ka pas, a ko laže taj i krade, što su posvjedočila dva druga Alahu akbara koji su ukrali autobus, doli negdi oko Karlovca i razbili auto od policije.

Vjerojatno ćemo uskoro shvatit da ko laže i krade, da siluje i ubija, jer onima Alahu akbarima koji su u Sarajvu gradu bili naoružani ko Bruce Willis u Umri muški 7, imali naoružanje za lov na prepelice.

Nadam se samo da će Alahu akbari kojima se nešto prijebe, ili zeru prikolje, naić na Maju Sever ili neke od ovih Are you pičkamaterina.

Znate li šta je damin gambit, nešto u šahu, politika je nerijetko nadmudrivanje slično šahu, koliko god se šahisti tom suprostavljali, E pa u tom daminom gambitu se žrtvuju Pijuni da bi kraljica mogla odigrat presudnu ulogu.

Inače je u tom šahu kraljica za razliku od kralja jako živahna.

Naša kraljica je na užas Annaboni i četrdeset skojevaca s bloghaera, imala zapažen nastup u Amerikami, čak je izgledala bolje nego Melanija Trumpova.



Kako će završit ova tarapana u hadezeju, ja mislin da je Svizac Phil prava osoba koju treba pitati, ili Vera Čudina.

Ili možda nešto znači i činjenica da Jandroković nije bio iza anemičnog kad je jučer dava izjavu, ja mislim da će u konačnici kraljica bit ta koja će odigrat potez koji će matirat već nekoga.

Zanimljivo je da zločinačka iako gubi vlastite birače, i dalje zadržava stabilan rejting, pa čak i raste, ne bi li bilo logično zaključit da gubitak vlastitih birača nadoknađuje nekim drugima.

Šta mislite vi koji su to govnari koji spašavaju anemičnog i njegov hadeze.

Ljudi su ka i brodovi, plovu po oceanu života, kad je nevrime skupe se svi u zavjetrini neke sigurne luke, i sa strepnjom gledaju oće li se oni koji su ostali vanka potopit, ili će doplovit u luku.

Na toj pučini se susretnu, nekad i dio puta plove zajedno, a onda se raziđu i svak ide nekim svojim putem, i tako sve do prve Slijedeće nevere kad nama koji smo u sigurnoj luci ne preostaje ništa drugo nego moliti se za one koji su ostali na pučini, dok se Nevera diže, jer ka šta mi ljubitelji pisane riči znamo niko nije otok.







Post je objavljen 27.09.2018. u 14:06 sati.