Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pametancovijek

Marketing

Svjetsko Prventsvo

Pozdrav svima.


Svi mi znamo za igru nogomet. Svjetsko Prvenstvo je također vezano za nogomet. Svjetsko Prvenstvo je zapravo kao nekakav turnir u nogometu među državama iz svijeta. Tu se sve države bore kako bi postale najbolje na svijetu. Svjetsko Prvenstvo je također turnir gdje se igrači iskazuju i pokazuju on što sve znaju. Svjetsko Prvenstvo se održava svake četiri godine. Prvo ikada održano Svjetsko Prvenstvo je bilo 1930 godine u Urugvaju. Igrači koji budu najbolji na tome Svjetskom Prvenstvu budu zato i nagrađeni. Imamo nagrade kao što su Zlatna kopačka, zlatna lopta, najbolji igrač Svjetskog Prvenstva, Najbolji golman Svjetskog Prvenstva itd... Igrač pod imenom Kylian Mbappe dobio je nagradu za najmlađeg igrača turnira koji je u finalu zabio gol. On je imao 19 godina kada je zabio taj gol. Prije njega je tu nagradu još dobiju i najbolji igrač u povijesti nogometa Pele koji je zabio gol u finalu Svjetskog Prvenstva za Brazil kada je imao samo 17 godina.Ove godine je održano Svjetsko Prvenstvo u Rusiji a kao pobjednik tog Svjetskog Prvenstva bila je Francuska. Sljedeće Svjetsko Prvenstvo će se održati u Katru 2022 godine. Hrvatska je na ovome Svjetskom Prvenstvu bila druga na što je treba čestitati. Hrvatska je zadnji put na Svjetskom Prvenstvu bila među tri najbolje države godine 1998. Ta godina je bila posebna za Hrvatsku. Igrači koji su tada igrali u Hrvatskoj reprezentaciji nazvani su Zlatna generacija. Najbolji strijelac Svjetskog Prvenstva bio je Davor Šuker te je osvojio Zlatnu kopačku.
Za najboljeg igrača Svjetskog Prvenstva je odabran je Hrvatski reprezetentivac Luka Modrić. On nije zabio tako puno golova, ali je opet dobio tu nagradu jer je jako bitan u reprezentaciji i klubu. Valjda će Hrvatska reprezentacija i dalje nastaviti nizati ovako velike pobjede. Iako su na Svjetskom Prvenstvu bili drugi ali to nema veze. Nama se čini kao da su i osvojili taj pehar i bili prvi. Oni su pokazali zašto su na terenu, dali su sve od sebe ali je sreća bila na protivničkoj strani. I eto da je malo sreće bilo možda bi i Hrvatska postala Svjetski Prvak.


Nadam se da ćete u budće gledati utakmice hrvatske reprezentacije i da će te biti uz njih. Naprijed Vatreni!!!thumbuphrvatskahrvatska





Post je objavljen 26.09.2018. u 21:16 sati.