Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

sloboda

stalno slušamo priče o slobodnom životu, slobodnoj ljubavi, slobodnom izboru, slobodi bez granica i šta ti ga ja znan šta sve ne spada pod prefiks slobodan, ima čak i ime slobodan.

e sad, kako moš govorit o slobodnom životu kad te uvik neko neki kurac kontrolira počevši od malih nogu i otkad se rodiš si uvik za nešto kriv. ka ditetu ti stalno govore nemoj ovo, nemoj ono, kad prneš svi se smiju jer je to kod male dice slatko, čim odrasteš oma si prostak i neodgojen. zaljubiš se pa se nađu svi pametni koji ti govore on/ona nije za tebe, odjebeš sve te objede pa na kraju kad popušiš i ostaneš bez ručka kriviš lošu sudbinu. a jebate, da bi opravda svoj loš izbor moraš nekoga okrivit, najlakše sve svalit na sudbinu ona je imaginarna i nedokaziva pa moš zadržat svoju slobodu izbora i kurčit se sanjon i drugi put, do idućeg promašaja iz penala oliti slobodnih udaraca.

a kad je riječ o slobodnom izboru tu je toliko širok dijapazon sloboda da te prosto uvati straj šta bi bilo kad bi se sve te slobode oslobodile. recimo da kim jon un svojon slobodnon voljom odluči bombardirat ameriku i onda ameri svojon slobodnon voljom bombardiraju sjevernu koreju u ime demokracije i slobode sjevernokorejskog naroda, ka šta sad u isto ime bombardiraju siriju, pa onda neka od ti bombi padne na kinu, šta je vrlo vjerojatno jer ni kinezi nisu slobodni pa i njima triba donit slobodu, onda kinezi koji sebe drže za slobodan narod vrate bombe amerima. o slobodi komunikacije da niti ne govorin. svak prdeka di stigne jer mu se to ne računa ka ni malon ditetu kad prne. sa modernon tehnologijon svak je svugdi dostupan pa ga moš jebavat u mozak dok on jebe svojon slobodnon voljom izabranicu srca svoga, ako mu se/njoj nisi oma javija ofendi se šta se nisi javija i još se moraš opravdavat da nisi bija u prilici, pari ka da si pred isljednikom, i di je tu sloboda!?

slobodu bez granica njanci da ne spominjem, tek to je sodoma i gomora slobodnog društva. svak se jebe sa svakin, političari slobodno sve jebu u mozak pod parolom slobodnih demokratskih izbora, a kad netko tu slobodu okrene protiv njih onda se nađe iza rešetaka, u najdemokratičnijoj zemlji na svitu moš slobodno kupit pištolj i ubijat ljude okolo jer su ti se svojon slobodnon voljon nešto zamirili, možda i nisu ali su se našli u pojasu slobode bez granica, pritom je najvažnije pitanje jel to teroristički čin na demokratske slobode ili djelo psihijatriskog slučaja koji je uzeo previše slobode, istovremeno se najslobodniji ljudi u slobodnoj demokratskoj zemlji boje slobodno kretati u strahu da ih ne opljačkaju oni koji slobodno šetaju ulicama. itd, itd, itd.

zato svi vi koji pričate o slobodi smanjite doživljaj jer je ta priča precijenjena. uostalom, eto vam je, samo se poslije nemojte izvlačiti na sudbinu i za svoje promašaje okrivljivat nekog drugog, sve je to i onako bila vaša 'slobodna' volja.

Post je objavljen 26.09.2018. u 17:48 sati.