Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Krpice se vraćaju



Jučer krpice s kupusom i navečer odlazak na otvaranje RiHuba. Sve sam asocijalniji i takva druženja mi baš ne liježu, ali eto, drugarica surađuje oko tih događanja s Rijekom, budućom prijestolnicom kulture, a i ja se moram naviknuti da Jin i ja nismo sami na ovom svijetu.
Opet sam imao ugodna druženja, u miljeu onih koji riječku kulturu održavaju u životu nisam potpuno zaboravljen, šokiralo me da je veliki umjetnik i direktor muzeja suvremene umjetnosti, kojeg sam na blogu već par puta hvalio, još od ljetos, zbog izuzetno ozbiljne stvari na bolovanju, nije me baš nažalost potpuno iznenadilo, iako je relativno mlad, on je naime osjećao kao svoju dužnost komunicirati sa svim i svakim, i onima koje ja smatram najgorim kulturnim ološem, moramo malo racionalizirati svoje snage, meni npr. ne pada na pamet ulaziti u rasprave na nekim top blogovima.
Čuo sam dosta ideja o budućem djelovanju, no otom- potom. Ne znam što je stvarno RiHub niti sam se raspitivao, vidim samo da je revitaliziran i lijepo uređen jedan inače ruinirani gradski prostor.
Javili mi da mi je stigao naručeni fotić, popodne sam cijelo na poslu, imam samo jednu pauzu za knap odjuriti po njega.

Post je objavljen 26.09.2018. u 11:42 sati.