Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Novine

Na fejspuku, Twitteru i onin drugin čudesin, pošajbali su se Maja odvardarapadotriglava Sever, i Zoran Šprajc exJovanović.
Njihov sukob i nije toliko zanimljiv koliko reakcije svekolikog pučanstva na isti, dojučerašnju ikonu ljevice Zorana exJovanovića, na društvenim mrežama komentatori su izasrali ka golubovi kip neznanom junaku, jer je reka da on ne bi baš sve virova izbjeglican, i da triba pustit policiju da radi svoj posa.
Eto i neka sad neko kaže da je lako bit Srbin ili Jugoslaven u Hrvatskoj, na primjeru Zorana exJovanović Šprajca, dojučerašnje ikone ljevice u Hrvata, vidimo da u trenutku kad Srbin ili Jugoslaven, u Hrvatskoj, bludno zgriješi i kaže bilo što pozitivno o bilo čemu Hrvatskom, pa makar i o Hrvatskoj policiji, sve progresivne snage u Hrvata, skupe se i u jatima nadlijeću Srbina i Jugoslovena koji se drznuo biti popustljiv prema Hrvatskoj i Hrvatima i seru po njemu.

Još jedan novinar se naša u problemu, i to ne bilo koji novinar, nego predsjednik hrvatskog novinarskog društva, nasljednik lepog Saleta zvanog šaraf, Hrvoja Zovka.
Dotični čelnik ugledne novinarske organizacije, je dobio otkaz na hateveju, jer je vrijeđao te verbalno zlostavljao kolegicu, na rubu fizičkog incidenta.
Dakle poslin patološkog lažova, na čelo hrvatskog novinarskog društva doša je nasilnik, koji je eto popušijo posal na hateveju sukladno Istanbulskon konvenciji, šta bi se u mene u selu reklo karma iz a bič.

Iskreno san zabrinut za mog prijatelja blogija, Eno mu je Anđa u Nemačkoj popušila, njezina partija se Anđe oće riješit isto ko Jugosloveni iz esdepeja Bere.

Ovi iz Angeline partije su vidli kako Hajdaš Dončić ne da Beri da bude precjednik kluba, pa su i oni odjebali Anđinog kandidata za precjednika kluba, i izabrali nekoga drugoga.
Sad ja ne znam šta će mi Blogi, ka da ga vidin kako je naslonijo čelo na tuš kabinu i bezglasno plače, i ponavlja zašto, zašto, zašto.

Inače koliko do sada znan imali smo mirnu noć u Zagrebu, prošla su 24 sata a da niko od Gipsy Kingsa nije ništa slavijo, pa se nije ni pucalo, ali ne preporučuje se građanima da se pretjerano opuste, jer koalicijski partneri našeg anemičnog premijera uvik mogu nać neki razlog za slavlje i Počet pucat, pa bi bilo oportuno da ti građani ne ometaju proslave pretjeranim kretanjem po ulicama.

Na blogu nema ništa posebno novo, kolegica Lion Queen je otvorila kod sebe psihijatrijsku ordinaciju, pa ako neko ima neki teškoća more otić tamo, ima individualna i grupna terapija.

U vječnom nam i milom hadezeju, se eliminišu svi oni koji ne njeguju dosljedno tekovine bratstva i jedinstva ko zjenicu oka svog, pri tom se koriste i usluge Balkanskog špijuna, haklera iz Belišća, kako bi se mili nam i vječni hadeze očistijo od nacijonalista i svih drugih koji ne volu koalicijske partnere koji pucaju po Hrvatima.






Post je objavljen 26.09.2018. u 09:21 sati.