Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

AUGUSTIN JOZIĆ TIKI JE UHIĆEN ZBOG PRIJETNJI MINISTRU UNUTRAŠNJIH POSLOVA I ŠEFU POLICIJE.



Zaista gadne su to pretnje! Zbog pretnji upućenih putem Fejsbuka ministru unutrašnjih poslova Davoru Božinoviću i šefu policije Nikoli Milini, u istražnom zatvoru u Remetincu završio je 47-godišnji Augustin Jozić zvani Tiki.

Sa Augustinom Jozićem zvanim Tiki-jem upoznao sam se preko društvenih mreža, tj. Facebooka, zatim me je drugi dan on sa svoga mobitela nazvao, i poslao mi nekoliko SMS poruka. Htio je da ja i još dva moja čovjeka osiguravamo trebinu u Zagrebu, koja je bila nazvana; “Javno suđenje političarima” a bila je zakazana za 14. rujna 2018. godine u podne na Trgu bana Josipa Jelačića.

Tu uslugu Jozić je obečao nama platiti, a samo dan prije održavanja trebine, on je promjenio svoje mišljenje, pa sam mu u svojoj poruci napisao da je "lakrdijaš". S time sam mislio - da tako se ne ponaša u poslovnom svijetu...

Augustin Joić - Tiki, na Facebooku je prijetio glavnim ljudima policije: “Evo ti ako sad ovo ništa ne poduzmete ni vi ni Milina mater vam jebem triba vam metak prosvirat kroz glavu jer ovo je moja zemlja i moja hrvatska ja više ne biježim van vas ču sve progonit za časnu i slobadnu hrvatsku”.

U subotu (22.09.2018.), sam saznao oko 22,30 sati za uhićenje Augustina Jozića - Tikia pročitaši tu vijest na internetskom portalu: Jutarnji list.


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 24.09.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4438.



Post je objavljen 24.09.2018. u 23:58 sati.