Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ODAVNO GOVORIM O TOME A MNOGI NE ŽELE DA TO ČUJU I RAZUMIJU.



DJECA IM SE UBIJAJU A PSI SU IM VAŽNIJI OD LJUDI.

Rimoktolička crkva ima potpuno krivi pristup u odgoju mladih ljudi. Ta religiozna dominacija se predstavlja kao vjera, svjetlo i put i istina, a u biti to nije, jer sve više mladih ljud dižu ruku na sebe i ubijaju se. Dvostruki suicid šokirao je ovih dana Zadar.

Dva mladića u dobi od 22 i 23 godine pronađeni su mrtvi u automobilu u šumi. U automobilu su pronađene plastične vrećice kojima su začepili sve otvore u automobilu, a na auspuh je bila spojena plastična cijev od perilice za rublje.

Ova zemlja koja se zove "Hrvatska" izgubila je svaku vrstu moralnosti i etike. Mladi ljudi su krivo nučavani godinama, i analizirajte ova njihove zadnje riječi: "Ne da nam se više raditi, bit ćemo vaši čuvari gore na nebu. Pozdrav domovini", napisali su u svojim porukama koje je pronašla policija...

Odavno govorim o temama koje mnogi ne žele čuti a kamoli razumjeti... Prije dva tjedna u Križevcima je čovjek se bacio pod vlak, dok je u zagorju mladić od 22 godina skočio u smrt sa mosta. Sječamo se slučaja kada su dvije djevojčice od 14. godina bacile se sa zvonika kapelice samostana sv. Ivana Evanđeliste u starom gradu na Rabu.

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji svaki mjesec u prosijeku se ubije sedam ljudi. Ta crna statistika kao da nikoga ne brine?! Za sve te žrtve netko bi trebao "odmah" odgovarati. Za mene: Zločinac je onaj koji nekog navede na krivi put, ili ga krivo u životu uputi... Ili bolje rečeno ako ga krivo liječi.. itd.


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A

-----------------------------------------------------
Objavljeno: 21.09.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4435.







Post je objavljen 21.09.2018. u 08:02 sati.