Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SVIMA KOJIMA JE DUŽAN LEONARD GJERGJAJ - LEO, NOVAC ILI BILO ŠTO DRUGO NEKA SE JAVE !?

Neki dan mi se javila jedna žena iz Zagreba, da Leonard Gjergjaj joj izvodi građevinarske radove u stanu, pa mi kaže da mu je unaprijed dala novac, i da je pod stresom zbog 6000,00 kuna. I da ju muž sad zeza s kakvim je to poslodavcem imala posla.

Ta gospođa je ostavila kod mene sve podatke, jer u tri navrata je s mnom telefonski razgovarala. Ja sam joj kazao da više nikada neće vidjeti svoje novce. Te, da je imala poslaa sa prevarantom..

Između ostaloga mi kaže da joj mama radi kao knjigovođa, i da Leonard Gjergjaj ima otvoren obrt, i registriran je na Trgovačkom sudu u Zagrebu.. Ali da je provjeravala njegovo poslovanje, i da ima na kraju godine ostvareni prihod od "0,0" kuna. Ova gospođa nije jedina koju je prevario Leonard Gjergjaj - Leo.

Zanimljivo je da Leonard Gjergjaj - Leo nije imao Hrvatsko državjanstvo, i sad ima svoju osobnu iskaznicu; s adresom u Zagrebu, Velika Gorica, Lekineno, Velikogorička ulica br. 60.

Leonard Gjergjaj ima nekoliko zaposlenika u svojoj tvrtki, koja radi i po njemačkoj u Münchenu. Znači radi se o prevarantu i lopovu, koji obmanjuje sve ljude oko sebe.

Ja sam danas imao sud u Bjelovaru, s Leonardom Gjergjajom koji me je kukavički napao s nožem. Što drugo mogu reči za tog lika da je; kukavica, pijanac, klošar i probisvijet, i moralna nakaza... itd. Kad je živio u Bjelovaru, bez ikakvih dokumenata, obilazio je samo kockarnice i gostionice... I imo je tada prijavljeno lažno boravište.

Što na kraju vam mogu reči narode - čuvajte se toga prevaranta. Da nije korumpirana policija i sud nebi to tako bilo kod nas u ovoj državi bezakonja. Još prije par godina podnio sam kaznenu prijavu proti Leonarda Gjergjaja - Lea, da nema ni borvak ni prebivalište u Hrvatskoj - i tako od onda nitko mi nije ništa odgovorio...


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 20.09.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4434.
Post je objavljen 20.09.2018. u 13:09 sati.