Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelija

Marketing

MISAONI OBLICI



slika: digital artist


Spoznaja dalje teče kroz misaoni oblik. Poremećen je bioritam zemaljske sudbine, a sa tim bioritmom poremećen je i moj životni tok. U meni je sposobnost, da pokrenem energiju kako bih zaustavila razvoj nekih čudnih gena na planeti Zemlji. Ti geni su smrtna opasnost za mene i prijete rušenju moga doma Zemlje. Zato sam vraćena u prošlost na sam izvor zbivanja zemaljskog života. Bolest nesreće koja je prisutna u meni, prisutna je i u planetu Zemlji. Proširila se na cijeli planet te ugrožava cjelokupan zemaljski život i to ne samo ljudski.

Shvaćam, da su u čovjeku pohranjene sve vrste života, a on je odgovoran kao nositelj spoznaje za sav postojeći život na planeti Zemlji. Na informaciju razočarano odgovaram pitanjem: a tko je to, molim vas, sretan na planeti Zemlji i ne osjeća se ugroženo u svojem zdravlju i slobodi? Baš bih ga voljela vidjeti?

Želim se odmaknuti od tih informacija, ali ne znam kako. U sebi mislim, da je krajnje vrijeme da posjetim psihologa ili psihijatra. Ne znam niti kome da se obratim za pomoć, ali što da mu kažem? Ne znam više što je normalno, a što nenormalno. Ono što je do jučer za mene bilo normalno, više ne vrijedi, a za doktora vrijedi. Doktor! Koji je to doktor na zemaljskom nivou, da me može izliječiti od spoznaje koju sam doživjela? Ovo se više ne može zaboraviti. Osim što sva iznutra treperim, osjećam se sasvim normalno? Nikad nisam bila pametnija, snažnija, mirnija, odlučnija, odgovornija, ozbiljnija. Sasvim mi ja jasno, nemam nikakvo moralno pravo zažmiriti na ove podatke. Od tada kao da nikad nisam sama, kao da je netko sa mnom, a ja ne znam tko je to. Dok se odvijaju moje dnevne obveze, ništa se ne događa, ali čim prestanem misliti na obveze, misli krenu u nekom svom smjeru komunikacije u koju sam ja potpuno kao akter uključena.

U prvom redu misli su mi upućene prema mom osobnom preobražaju i povećavanju protoka energije koji iscjeljuju i ojačavaju moje unutarnje organe. U tom preobražaju u potpunosti spoznajem svoj život koji trenutno živim. Ono što ne znam odgonetnuti je život koji na neki način vodim paralelno i kao da živim više života u različitim okruženjima odjednom.




http://www.digitalne-knjige.com/jotanovic11.php

Image and video hosting by TinyPic

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN kod NSK RH 978-953-354-108-2. Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


Post je objavljen 20.09.2018. u 10:52 sati.