Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/herctennis

Marketing

Musa i Cika najbolji u Njivicama

Završen je single turnir ˝Miškić bus open 2018˝, koji se igrao na lokaciji TC Njivice u Širokom Brijegu. Sudjelovalo je 80 igrača u dvije kategorije iz čitave Hercegovine i dijela dalmatinske zagore. U finalu kategorije -35, sastali su se predstavnici domaćina, favorizirani Ivan Čolak- Cika i Ivan Musa (predgrađe Privalj), koji je pokazao dobru igru i do finala izbacio nekoliko nositelja. Ipak u finalnom meču nije bilo previše rezultatskog uzbuđenja, dominantno je slavio Čolak 6/0,6/3.
Finale, u kategoriji +35, su izborili Ivan Iličić iz Čitluka i branitelj naslova Igor Musa iz Mostara. Kao i u prethodnom meču, nije bilo rezultatske neizvjesnosti i slavio je Musa sa uvjerljivih 6/0,6/1 te obranio prošlogodišnji naslov, peti u nizu.
Na turniru je prikazan nekoliko neizvjesnih mečeva, par iznenađenja te kvalitetan tenis što je publika, koja je u velikom broju svakodnevno nazočila mečevima, znala nagraditi pljeskom. Nakon turnira upriličeni su proglašenje i dodjela sportskih nagrada finalistima, a druženje je tradicionalno nastavljeno uz prigodnu večeru do kasno u noć.

Post je objavljen 17.09.2018. u 09:19 sati.