Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Bože čuvaj Hrvatsku

Kaže naš anemični prajmminister da se nema šta u saboru raspravljat o njegovom istospolnom partneru četniku, da to načisto nije u redu.

U normalnim okolnostima svekolika Hrvatska javnost bi zavapila do neba, profesijonalni i neovisni mediji, bi se u pravednom bijesu obrušili na anemičnog, neovisni analitičari predvođeni Žaretom Puovskim bi svekolikoj javnosti tumačili, kako je iznad sabora samo Bog i da nemore niko pa ni anemični govnar, saboru određivat o kojem četniku će raspravljat a o kojem neće.

Otkad je drug anemični posta zaštitnik bratstva i jedinstva, i svojih omiljenih četnika, objektivni i profesijonalni hrvatski mediji muče, ni zuc, evo ni kod nas na blogu niko od čuvara tekovina revolucije, plamena samoupravnog socijalizma, i bratstva i jedinstva da digne glas protiv nasilja nad Hrvatskim saborom i hrvatskim građanima od strane druga anemičnog.

Dokle je to došlo, da ne smiš govorit protiv anemičnog i hadezeja, odma se naroguše Srbi, Jugoslaveni, Romi, i osobe homoseksualne orjentacije, svak onaj koji dirne u druga anemičnog i njegov hadeze, predvođen Njonjom, Kuščovićom, i svin ostalin karakternin likovima, koji najbolje znaju sve, pa nan nikakvi referendumi ne tribaju.

Sačuvaj Bože da bi narod o nečemu odlučiva kad drug anemični i drugi drugovi iz komiteta sve znaju najbolje.

Kad samo pogledan u svitlu budućnost koja nas čeka, dođe mi milo šta nema neki antifašista na blogu šta više ne pišu, ali eto i kad ove koji su ostali zamislin kako s rukon na srcu pivaju Bože čuvaj Hrvatsku straj me je da ću se upišat od miline.

Post je objavljen 19.09.2018. u 09:44 sati.