Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

IZGUBILA SE VRIJEDNOST

Istina i poštovanje u današnje vrijeme imaju toliko malu vrijednost da se često upitam "zašto mi je majka govorila da istina i zlatna vrata otvara?" ne to nije istina jer danas kada govoriš istinu ispadaš nenormalan odmah ti preporučuju psihijatra jer istinu moraš skrivati i sam od sebe. Malo je osoba koji će te razumjeti koji će htjeti s tobom komunicirati ali i to malo osoba koje kao i ti ne podnose laži čisto je dovoljno da postanete prijatelji do kraja jer jedni druge razumijete, a trudite se razumjeti i osobe koje ne govore istinu ali vam to koliko god se trudite ne polazi za rukom.
Zato je divno imati pored sebe osobe slične vama jer s njima nikada nećete uči u verbalni sukob koji kada krene nema kraja i samo vas iscrpljuje. Budite ono što jeste ali ako ne možete biti iskreni prema drugima budite barem iskreni prema sebi i priznajte sami sebi da vas vaša laž vuče prema dnu i upetljava vas u čvor koji ni vi ni nitko drugi nikada nećete otpetljati.
Istina i poštenje u današnje vrijeme nemaju veliku vrijednost ali zbog vaše istine i vašeg poštovanja imate prijatelje koji su karakterno slični vama i sigurni ste da od njih nikada nećete čuti laž.

Post je objavljen 18.09.2018. u 12:09 sati.