Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Mystic mountain

Policija je u Delnicama uapsila mladu Čehinju i dva Slovaka, koji su operirali ilitiga krali svukud po Hrvatskoj, jebate ka da nan nisu dosta ovi naši cigani šta se voze u Poršeju i pucaju po školi, nego nan još triba i to Češko-Slovačko smeće da krade po Hrvatskoj.

Nekad prije su se Čehinje dolazile u Hrvatsku, je li osunčat, a sad dolazu krast, ka da nan nije dosta našeg ološa nego se još i taj belosvetski skuplja.

Neki sveučilišni profesor je bija na neki Tehno festival negdi u brdima, i onda se valjda nakljuka ekstazija i šta li je već uzeja, skupa s jaranima, pa su tako nadrogirani ošli u brdo svi skupa.
Onda su se ovi drugi vratili, a njega su izgubili, pa su zvali Hgss koji ga je onda dva tri dana tražija, i kad ga je naša drogirana budala nije znala di je bija.

Da je drogirani idiot recimo pekar i da ima svoju pekaru, svi bi se uzjebali
I drečali da plati troškove traženja, ovako drogirana stoka mora učit studente, blago nama, pa mu se neće saznat identitet, da je potpisa protiv istanbulske danima bi ga razvlačili, ali kad je u pitanju progresivna narkomančina u potrazi za smislom, onda mu triba zaštitit identitet.

Oliver Frljić dijete iz miješanog braka, oca Jugoslavena i majke Srpkinje, koje smo za ovog zadnjeg rata primili kao izbjeglicu, ne bi li mu spasili život od materine rodbine, i nekih tamo mudžahedina, je kažu izazva oduševljenje u Beogradu svojim predstavama u kojima pljuje po Hrvatskoj.
Jeste li vi primjetili, kako se više glumci i ostali kulturni djelatnici ne bune, ne smeta im fašizacija Hrvatske ni ništa drugo, Eno ih mirno u priglupim sapunicama njeguju bratstvo i jedinstvo, ispast će na kraju da njih boli kurac za fašizaciju, nego da su oni kmečali zato šta im je Haso uzeo pare.
Umjetnike najviše boli kad im se uzmu pare, i uznemiri ih da ne mogu njegovat bratstvo i jedinstvo u sapunicama.

Za to vrime se nastavlja predstava u režiji Partije, bratoubilački rat između Srba i Jugoslavena se nastavlja, a njihov šef Bero polako gubi kontakt sa stvarnosti, i tvrdi da su se protiv njega urotili krupni kapital, masoni, tajne službe, borci iz kuće letećih bodeža, i družba sinjeg galeba.

Na blogu se ne događa ništa novo, imamo tjedan promicanja tolerancije, di dopuštamo svakome da piše šta oće, u skladu s odlukom da svak ima pravo pisat ono šta misli, neki Blogeri to nikako ne mogu shvatit, pa bi oni malo uređivali blog, ka da je isti njihova prćija, morete li dragi gledatelji zamislit na šta bi to ličilo, kad bi ovi šta su nepovratno oštećeni odrastanjem u socijalizmu, nedojebane ofucane babuskare i Impotentni muškarci dobili priliku da uređuju blog, na šta bi to ličilo.

AjmePost je objavljen 18.09.2018. u 08:04 sati.