Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Koalicija

Cigani iz Vukomerca kažu da oni mogu odselit od tamo ako im država da kuću u Splitu, da se podsjetimo to su oni cigani koji primaju socijalnu pomoć, vozaju se u Poršeju i pucaju po školi dok se u njoj odvija nastava.

E pa ti cigani bi pregovarali i nešto zahtijevaju, i to ni više ni manje nego kuću u Splitu, u kojem su već ovo lito natamburali neku Englezicu, pa su engleski mediji, i Indexhaer pisali o groznim Hrvatima koji tamburaju nedužne Englezice, ka šta su belgijski mediji i drug Silvije pisali kad je ciganka natamburala neke pedere, da je Hrvatska pod uticajem katoličke crkve homofobna, ili ka šta su španjolski mediji pisali o hrvatskim građanima kad je organizirana grupa cigana serijski pljačkala po njihovoj obali.
Šta rade Romi ja nemam pojma, jer hrvatski mediji iz nekog razloga kad Romina, majka petero djece, pokuša ukrast kolica od deset tisuća kuna, vjerojatno ne prvi put, na način da stavi dijete u kolica, skrivaju identitet počiniteljice i kojoj manjini pripada.

Znam reći ćete da je pogrešno generalizirat, jer nisu svi Romi cigani, i da ne bude dileme slažem se s tim, samo njih 98 % je takvih.

Jednako tako ni pripadnici jedne druge manjine u Vukovaru koji je zadnjih dana u fokusu, zbog najavljenog prosvjeda zbog neprocesuiranja zločina počinjenih u zadnjem ratu, nisu svi zločinci ni podupiratelji zločina, recimo Predrag Mišić nit je počinio zločin, niti ga je podupirao.

E pa ukoliko se cigani ne dovedu u red, Romi nikad neće dobit priliku, kao što će dok se ne kaže istina o onome što se u Vukovaru dogodilo, Predrag Mišić ostat iznimka koja potvrđuje pravilo.

Možda bi sve bilo lakše da vladajuća stranka, koja ima mehanizme da stvari istjera na čistac, nije u koaliciji s ciganima i ubojicama.

Ovako imamo to što imamo.

A jedino što bi trebalo je neimati dvostruke kriterije, zamislite samo da je rafal iz kalašnjikova po školi ispalio hrvatski branitelj, nedaj Bože Hercegovac, koji bi se pravedni bijes razlio po medijima iz Hrvatske, jer kao što kaže predsjednica ne može ih se nazvati hrvatskim.

Post je objavljen 17.09.2018. u 10:53 sati.