Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelija

Marketing

VIZIJE KROZ SNOVE



slika: digital artist


Pojačani snovi, koje više ne zapisujem, vode me u četvorostrukom smjeru. Svaki san mogu gledati kao prošlost, koja je uticala na sadašnji život, što mi kao iskustvo predstoji u sadašnjem životu, što je predodređeno kao budućnost i što mi se kao Duši događalo u predhodnim inkarnacijama. Te prethodne inkarnacije mi je bilo najteže prihvatiti, vjerovala sam, da je ovo jedini život koji živim i da na njega utječu samo ljudi iz moje bliže okoline.

Kako da vjerujem, da postoji tu pored mene i tamo daleko od mene netko nevidljiv bez oblika, tko upravlja mojim životom, kada ni ja sama sa njim ne mogu upravljati?

Slijedim viziju u budnom stanju po kojoj ja prolazim nekakvo obrazovanje u nebeskoj hijerarhiji. Svi uvidi su povezani sa spasom planete Zemlje i kako pokrenuti njeno iscjeljenje. Poučavana sam po principu svog kretanja od kuće do kuće u mom dosadašnjem životu. Sa tim znanjem znala sam što u kojoj kući treba učiniti u sadašnjosti, da bi se energija prošlosti transformirala i dovela u balans.

Moje kuće značile su moje kretanje u užem smislu, političko zemaljsko vodstvo najrazvijenijih zemalja i njihovih upravitelja (predsjednika). U širem smislu predstavljale su kontinente na planeti Zemlji kao i mjesta u Kozmosu na koja je utjecala energija Zemlje. U pojedinim vizijama jasno se moglo prepoznati nadolazeće kataklizme na planetu u pojedinim njegovim dijelovima i značenje djelovanja kako ga spriječiti ili barem ublažiti.

Kataklizme su se odnosile na poplave, potrese, požare, orkanske oluje, vulkane i ratna previranja. Ne mogu se pohvaliti, da sam bila previše odgovorna. Neke od njih sam bez ikakve savjesti jednostavno zanemarila ne vjerujući kako je moguće, da se one dogode, a nije me bilo briga sve da se i tisuću puta dogode. Grižnja savjesti koja bi uslijedila nakon spoznaje, da se kataklizma mogla barem ublažiti, teško se može opisati riječima. Uglavnom su poruke bile odaslane kao opasnost po moj život kao da sam ja povezana sa svim tim životima, a izračunavale su se po principu istok, zapad, sjever, jug.

Nisam uvijek točno znala mjesta, ali sam znala na kojoj strani svijeta će se što događati i sa kojim poznatim predsjednicima država će što biti povezano. Bilo mi je vrlo teško razumjeti poruke i slijediti njihov tok događanja. Nisam imala dovoljno znanja iz zemljopisa pa sam kupila globus, kompas i koristila sam zemaljski atlas. Jedva sam našla na karti pustinju Gobi, iz njene utrobe zračila je energija znanja, meni teško razumljivog.




http://www.digitalne-knjige.com/jotanovic11.php

Image and video hosting by TinyPic

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN kod NSK RH 978-953-354-108-2. Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


Post je objavljen 15.09.2018. u 12:13 sati.