Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Naše bogatstvo

Od sinoć ne mogu da dođem nikome pa ni sebi.
Onaj stari fašista Dalaj Ljama jebo mater svoju budističku, kaže da Europa pripada Europljanima i da Alahu Akbare triba vratit otkud su došli.

Kaže stari ljubitelj Thompsonovih pjesama Dalaj Ljama, najpoznatiji izbjeglica na svitu, da ne mogu Alahu Akbari doć pa minjat europsku kulturu nego da se tribaju vratit izgrađivat svoje zemlje.

Đubre budističko bi naše premile Alahu Akbare vraća u Afriku i tira da rade, umisto da siluju po podrumima i vježbaju upotrebu mačete na prolaznicima i uče vozit po pločnicima.

Stoka budistička zaostala, desničar krezubi, kozojeb, ustaški pomoćnik jeba svoju fotografiju.

Prekjučer je grupa građana, pripadnici manjine koja aktivno podržava vladajuću koaliciju koju sačinjavaju, loši Hrvati, Srbi i cigani, izražavala svoju zabrinutost zbog bujanja fašizma u zemlji, pa su malo u maniri hrabrih skojevaca zauzeli busiju i pucali po školi.

Onda je doša gradonačelnik Mile koji je isto član vladajuće koalicije, inače istaknuti bivši član saveza komunista, kojeg su simpatizeri i članovi ljevičarskih stranki kao kandidata esdepea doveli na vlast, i on se od tada neda s nje, pa su ga napali bijesni građani.

Građani načisto ne razumiju da su manjine naše bogatstvo, i da im moramo dopustit da njeguju svoje običaje, tako recimo ta manjina u svome običajnom pravu ima, krađu, prosjačenje, jebanje djevojčica koje mogu dohvatit prekidač za palit svjetlo, i pucanje po školi kao zaštitu od bujajućeg fašizma.

Nerazumijevanje prema manjinama se očituje i u neviđenoj drskosti hrvatskih branitelja, koji su se drznuli postavit pitanje, je li u redu da istaknuti pripadnik manjine, odlazi na happening koji organiziraju osvjedočeni mrzitelji Hrvata koji ispoljavaju teritorijalne pretenzije prema hrvatskom teritoriju.
Još gore je nerazumijevanje iskazano u pitanju nije li napokon vrijeme, da se procesuiraju pripadnici manjine koji su sudjelovali u agresiji na Hrvatsku, koji su ubijali, pljačkali, palili i silovali, a danas mirno šetaju po Hrvatskoj.
Ti branitelji nikako da shvate, da ta manjina ima običajno pravo ubijat i silovat, oni sebe nazivaju ratničkim i nebeskim narodom, stariji su od ameba, i još podržavaju vladajuću koaliciju.

Dakle moramo zaključit da se Dalaj Ljama, hrvatski branitelji, i građani ponašaju krajnje nenormalno, odakle im pravo da oni određuju s kim će naše anemično čedo bit u koaliciji, apsolutno nerazumijevanje potreba manjina i demokracije proizišle iz centralnog komiteta.

Post je objavljen 14.09.2018. u 09:39 sati.