Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Ja sam: Za pažnju i ljubav djetetu, a ne za brigu psa!





Pseći mentalni luđaci su bolesnici; koji su se počeli poistovjećivati s psima. Već ujutro u pola pet moja susjeda Danijela Perekovuć, u pidžmi ispred kuće šeće pseto. I onda opet u 07,00 sati.

Znam kad ovo pišeme da me zbog džukele neki psećiji idolopoklonici mrze, i da sam izgubio neke čitatelje na svom blogu. Pravi kršćani znadu da pas je prljava životinja.

Po Bjelovaru se više ne može hodati od psećih izmeta. Sve oni koji imaju psa, da im se netko posere u njihovo dvorište bi rekli da taj nije normalan. Ali kad se pas posere bilo gdje na javnom mjestu to je svetinja...

Ti brižni njegovatelji pasa odmh bi zvali novinare, televiziju, policiju,… možda bi tražili da toga koji "onečišćenje" njihovo dvorište strpaju u ludaru, ili tko zna gdje?

Također vrlo čudim se kako "psećije sluge" nisu umorni od tog silnog lizanja i skakanja kojekakvih živina po njima, i po članovima njihove obitelji. Ogavno mi je kako su ljudi postali obličjije psa. Od njih se ne rastaju ni jedne minute...

Gledam kako te "fine" životinje su se "socijalizirale" sa tobožnjim vlasnicima. Znate vi kako se psi socijaliziraju? Njuškaju im genitalije, ližu ih, skaču po njima, dahću,…, sline, itd.

Postoji još jedna stvar na koju ne mogu ostati ravnodušan. A to je kada pas koji bi po zakonu trebao i morao biti na povodcu agresivno kruži oko djece ili veselo trčkara zapišavajući svoj teren i kenja gdje stigne...

Zanimljivo je; kako se ta epidemija širi, i kako bolesni psećiji sidrom i mentalitet zauzima sva područja. Postoji mnogo vrsta pandemija, a jedna od njih je kada vlasnici psa, vam kažu: "Neće vam moj pas ništa!"

Ali za svakog pametnog čovjeke ili ženu postoji čudesna riječ: Mrš! Moj vam je savjet vjerodostjan: Ako vam džukela priđe blizu vi ga ošinute nogom tako da odleti kao ptica. Danas je tim "luđacima" postalo normalno da vode psa u dućanu s ljudskom prehranom.


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 14.09.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4428.



Post je objavljen 14.09.2018. u 07:31 sati.