Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

FOOD FILM FESTIVAL U PARKU ZRINJEVAC



FESTIVAL POD VEDRIM NEBOM!

U zagrebačkom parku Zrinjevac do 16. rujna otvoren je FOOD FILM FESTIVAL Zagreb. To je gurmanski festival pod vedrim nebom posvećen filmovima u kojima je tema hrana na kojoj se zasniva glavna uloga filma. Toplo vrijeme kasnoga ljeta od 11 sati prije podne u svom zelenom i cvijetnom dijelu središta grada Zrinjevcu, ispod krošnji starih platana, mjesto je za dobar muving i popravljanje podnevnog raspoloženja.



Postavljeno je tu dvadesetak drvenih bijelih kućica u kojima se priprema hrana i piće. Djelatnici u tim kućicama prezentiraju najatraktivnije zagrebačke restorane, bistroe, slastičarnice i vinoteke. Neki od njih su Cukeraj torte i slastice, Vincek kolači, Amelie, Aperativo bar, Klub prijatelja janjetine, Trdelnik, Klara Premium Store, Kofer., Jack Daniel's BBQ powered by American bar Dollar, itd. Generalni sponzor festivala je Coca Cola. Poseban dojam ostavljaju kišobrani koji predstavljaju strop između asfaltirane šetnice i neba.









Svake se večeri od 6. rujna prikazuje film od 20.30, petkom od 22.30 odmah tu na travi pored gastro kućica.
Do kraja festivala još su na redu slijedeći filmovi: 13.9. navečer film „Mravi na škampu“, 14.9. u 22 sata je film „Carigradska kuhinja“, 15.9. „Sushi na meksički način“ a zadnju večer 16. rujna je film „Okus života“. Tekst i fotografije Margareta Zouhar Zec


Fotografije: Margareta Zouhar Zec







Post je objavljen 13.09.2018. u 11:37 sati.