Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Putevima revolucije

Prije odsudne bitke za očuvanje digniteta milog nam i dragog Bloghaera, odlučili smo dan provest u razmišljanju, ka šta bi to učinija i svaki samuraj kojem je sralo do miroljubive aktivne koegzistencije.

Prvo smo donili zaključak sa kojin ćete se većina vas složit, ali to nećete reć da su najveći šupci i šupčuše oni koji najviše laprdaju o kulturi dijaloga, toleranciji, i miroljubivon, aktivnon koegzistenciji.

Usput smo zaključili da ti isti nisu normalni, jer kako bi iko normalan moga stalno radit neka sranja, a onda laprdat kako je neizdrživo jer stalno neko radi sranje.

Obogaćeni suton spoznajon ošli smo odePogled odavde izgleda otprilike ovakoIli ovakoImamo i slapove nisu baš ka Nijagara ali ipakMisto se zove Kamanje i jučer je tu partija u stečaju imala karmine, a jedino crveno šta smo mi imali su bile paprikeNajlipša Top blogerica je odlučila da za drugu turu ajvara paprike moraju bit pečene na roštilju i to na drvetu, nikakav ugalj ili tome slično.Kupa je ladnija nego more ali nije nepodnošljiva a uz dobar roštilj sve se nekako podnese, vako na verandi ispod stabla u ovom zelenilu sve izgleda nekako umirujuće, tolerantno, dijaloški jako kulturno, a bit će i ajvara.

Mela oće li ra revolucija?

Post je objavljen 08.09.2018. u 18:13 sati.