Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Plastika, inboks i kiseli krastavci

Baš mi nekad dođe tak teško i žao šta nisam selebriti.

Recimo, danas je subota, ne moram bit na poslu, pa sam kiselila krastavce i oprala prozor i spremam se oprat još jedan i peglat veš ( fuj ). Trebala bi možda obrisat i prašinu i usisat i šta sve ne bi trebala, umorim se samo od nabrajanja. I sad da sam recimo selebriti, morala bi na Instagram stavit fotku kak u pidžami guram krastavce i kopar u flašice, i ispod napisat - jako sam vrijedna, a usput da vam kažem da ništa nisam operirala, sva sam prirodna. Il fotku kak - opet u pidžami - perem prozor i ispod napisat - ubila sam na prozoru dvanajst pauka i stala u lavor s vodom, i sam da vam kažem da sam sva prirodna i da ne upoznajem muškarce na Internetu.
Sad se vi sigurno pitate šta me spopalo kad stalno ponavljam da nisam ništa operirala i da sam sva prirodna. Pa eto inspirirala me ženica koja je malo svratila iz Kanade snimat neku reklamnu kampanju, i navodno je njen dekolte uzvitlo takvu prašinu da se od iste ništa ne vidi diljem Hrvatske. Pa je brže morala objavit da su ( citiram ) njene grudi prirodne i prekrasne, bez lažne skromnosti. I da sporo stari. I da ne upoznaje muškarce na Internetu, iako puno poruka dobiva u inboks.
I sad ja sirota pasteriziram krastavce, zadnju turu, i spremam se skidat zavjese sa drugog prozora, pa sve stalno virim u inboks nebil mi se možda neko javio. Ništa. Pa se odem pogledat u špigl u kupaoni ( usput konstatiram da i njega treba očistit, mila majko ) i mogu reć bez lažne skromnosti da nisam ništa operirala, čak ni krajnike koji su mi odmalena bili non - stop upaljeni i naprimala sam se penicilina za četrnajstero djece.

Šta sam zapravo htjela reć ? Ak već niko ništa ne pita ( a ne pita ), onda se moraš sama pobrinut da tvoje izjave budu pune epiteta o tvom izgledu i svačemnečem, i naravno informacija da od plastike na sebi imaš jedino one potplate na cipelama, da se ne oklizneš dok te se snima iz svih mogućih kutova. I naglo je inboks tolko zatrpan da VIP mreži ( il kojoj već ) pada sustav, jer te pravuzdravu zasipavaju ponudama. To naravno rade one koje su selebriti i pametne. Mi koje nismo selebriti i glupe smo ko točak u pidžami kiselimo krastavce i slušamo Gold FM, i virimo u inboks koji je prazan da prazniji nemre bit.

Post je objavljen 08.09.2018. u 15:18 sati.