Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

šišmiši

predmejavam da je ženski dio auditorija, a možda i poneki muški, upoznat sa šišmiš rukavima koji su svojevremeno bili u modi tamo negdi kroz osandesete. to su van oni kad raširiš ruke a ono sve ravno do struka.

e sad su u modi neki drugi modni detalji ka npr. tetovaže. oti tetovaža ima brale svaki fela, jebote nebi da i je salvador dali crta kamo li pikaso, nerazuimiš nikurca šta je umjetnik tija reč, jel to religijska il revolucionarna poruka iako su i jedna i druga avangarda u svom izričaju. no, manimo se oti šta oče osvistit svit, ajmo vidit ove šta su neosviščeni kaki tu sve primjeraka ima.

dakle, prođe ženska sa tetoviran leptirom među sisama koji širi krila među peticama ili bilder sa tetoviranim pegazom čija krila se šire sve do tricepsa. šepure se oni tako, pogotovo kad dođe lito kad su velike vručine razgolite se i više nego šta komunalna inspekcija dopušta, al neka, dok i niko ne kažnjava plijene pogledima, istina, svako jato svoga favorita ima, kome milo, kome krivo, al šta je lipo samo onom šta u školi nije ima predmet povijest umjetnosti može bit mrsko.

pa ipak, sva ta moda ima neki svoj vijek trajanja, ciklus je otprilike oko 20-25 godina. e sad šta se dogodilo sa šišmiš rukavima u međuvremenu? postali su štraca za brisat pod ako su bili od pamučne tkanine, oni od žerseja i viskoze su završili u škovace jerbo o'njih nema nikakve koristi pa ni za obrisat ulje iz motora. e....ali šta se događa sa bilderima i starletama kad in pegazi na tricepsima i leptiri na sisama postanu šišmiši. ne daju se, jer je u međuvrimenu došla moda botoksa i silikonskih sisa pa se pumpaju ki cepelini samo da bi se duže održali u zraku, al priroda je neumoljiva pa i sve spusti na zemlju, kad tad, bila moda il ne, a'troke betmen.

Post je objavljen 08.09.2018. u 11:51 sati.