Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

Moje mišljenje

Andriano
....što je to iskrenost u pisanju????...netko piše o psima, netko o kolačima, netko o seksu, netko svaki dan o Srbima i Doni, netko o nogometu, netko o ribama, netko o maslinama....ne znam gdje se tu može vidjeti iskrenost...svatko ima svoje mišljenje o nečemu i svatko je iskren kad iznosi svoje mišljenje....kad bi se blogovi odnosili na to koliko si puta prevario u braku, jesi li ukrao nešto u životu, koliko imaš novac na računu itd., onda bi se vjerojatno tu moglo govoriti koliko je tko iskren...i još nešto; RIJEČ ISKRENOST u virtualnom svijetu zvuči kao KOLIKO IMA POŠTENJA u javnoj kući....onaj tko spominje nekakvu iskrenost na ovom usranom blogeru mora da je blesav kao kurac....ja se nadam da sam iskreno ovo rekao...kao i sve drugo na blogeru...iskren sam i kad pošaljem najčitanijeg blogera u pičku materinu i kad mu kažem da mu jebem ženu jer svako malo mene spominje iako već pet godina ne pačam ni na bilo koji način u njega...izgleda ću morati prijeći na plan B pa će mu biti kao jednom blogeru u Rijeci kad sam mu morao doći kući i reći da začepi gubicu...Evo, je li cijenite ovu moju iskrenost???

avatar
07.09.2018. (15:03) - -

taj komentar tvoj sam po sebi postavlja dva pitanja
1. ako je po tebi ovaj blog usran kako ti pišeš zašto onda svoje stihove koji su kvalitetni jednom djelu čitalačke publike ovog blog servisa objavljuješ na za tebe usranom blogeru?

2. Zašto stalno postavljaš tijekom mjeseca iste stihove kao i prethodni pa skineš napisanu pa ponovno postaviš drugu i tako iz mjeseca u mjesec isto a nazivaš ovaj blog servis usranim?

Da ovdje ima dosta iskrenih blogera koji pišu a nisu ni novinari ni pisci niti imaj izdavača da napišu knjigu i postanu slavni oni pišu srcem, iznose istinu koja je bolna njihova istina, iznose je ne zbog popularnosti nego zato što je to dnevnik u elektroničkom obliku i nadaj se da će netko njima nepoznat pročitati njihov tekst i da neće napraviti istu ili sličnu pogrešku kao bloger koji je u javnom elektroničkom dnevniku iznio istinu.
Evo ti moje istine iako znam da imaš drugačije mišljenje ali ja samo pišem i govorim istinu ma koliko to tebi i još nekima nije po volji ali ima ih dovoljno ovdje koji su iskreni i vole iskrenost.
.

Post je objavljen 07.09.2018. u 15:37 sati.