Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

Početak školske godine - Obavijest iz policije

Prenosimo vam objavu Policijske postaje Poreč vezano uz početak nove školske godine.

Obzirom na početak nove školske godine djelatnici Policijske postaje Poreč-Parenzo provodit će tijekom mjeseca rujna akciju ,Poštujte naše znakove". Akcija je usmjerena na zaštitu djece u prometu. Shodno tome policijski službenici obavljati će pojačani nadzor prometa u zonama škola.

Upozoravamo vozače da se u prometu na cestama u zonama škola i vrtića kreću smanjenom brzinom, te da nailaskom na obilježene pješačke prijelaze propuste piešake koji stupaju na kolnik ili to namjeravaju učinit Posebno umoljavamo sve učesnike u prometu da veliku pozornost u prometu obrate na najugroženije i najranjivije učesnike u prometu- djecu. Isto tako pozivamo vozače javnog prijevoza da prilikom ulaska i izlaska putnika postupaju s povećanom opreznošću, naročito prilikom izlaska djece na mjestima pojačanog intenziteta prometa.

Također pozivamo roditelje/ staratelje i osobe koje djecu prevoze vlastitim vozilima u školu i vrtiće da koriste sjedalicu i sigurnosni pojas, dok se pješaci upozoravaju da su se dužni kretati nogostupom, pothodnikom i drugim površinama odredenim za kretanje pješaka

Svim polaznicima vrtića i škola želimo uspješnu novu školsku godinu.

Policijska postaja Poreč

------------------------------------------

Mjesni odbor Varvari želi svim školarcima uspješnu školsku godinu, puno petica, veselja i druženja uz knjigu i prijatelje. Skrećemo pažnju kako je za vanjske mjesne odbore i školarce koji žive na selu organiziran prijevoz autobusom. Pozivamo sve roditelje i djecu da se služe tim načinom prijevoza do škole kako bi izbjegli gužve i nepotrebna čekanja.

Za MO Varvari, Robert Velenik

Post je objavljen 03.09.2018. u 15:57 sati.