Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Balancane on my mind

od subote nisam jeo ugljikohidrate, što bi trebalo značit po tumačenju naše nutricijonistice Julke da mi je mozak prilično neuhranjen

U biti to i nije tako loše, uhranjenom mozgu svašta pada na pamet, svake monade, ovako neuhranjen je masu mirniji, ne rita se i ne koprči.

Sutra ću ist ugljikohidrate, napravit ću saft od janjećih iznutrica i puru, tako da će mi se mozak nahranit, taman u trenutku kad mi je počelo padat na pamet, da počnen pisat poeziju ka Annaboni.

Očita je ta veza između neuhranjenog mozga i poezije, barem tako kaže naša nutricijonistica Julka, s kojon naša poetesa Annaboni ne priča, jer je ona kupila veštu i šondule na enternetu, a Julka to ne viruje.

Precjednik štrajkaškog odbora u škveru u Puli je istovrimeno i član nadzornog odbora, istoga onoga koji postavlja upravu i kontrolira njen rad.

Daklen sukladno praksi samoupravnog socijalizma, drug radnik je suvlasnik od Fabriku, zajedno sus drugi drugovi radnici, postavio je upravu, i nadzire je, a u isto vrime pridvodi štrajk drugova radnika, koji su u isto vrime i vlasnici, protiv uprave koju je postavijo i koju nadzire, i zahtijeva da mu država da lovu za plaće, jer su uprava i nadzorni odbor nesposobni, a vlasnici kapitalisti kurvini sinovi, koji neće drugovima radnicima da daju plaću.

Opet se nakotilo ovi pisnika, izviru od svukud ka gaštrapane, ljudi sa nekon zebnjom otvaraju blogove, ka u nekin trećorazrednin hororima, klikneš a onda iskoči pisnik, zato bi ja predložija da se otvori posebna kategorija, na naslovnici za moju frendicu Gurmi, tako da Gurmi more pisnike bombardirat ugljikohidratin, u vidu kolača, i bureka koji jon je neko bestijalno skinija s liste pa je blogopučanstvo ostalo uskraćeno za rapsodiju bureka.

Kad bi ih Gurmi šokirala ugljikohidratin odma bi in se mozak nahranio i onda bi radili nešto pametnije nego pisali pisme i meni smetali tamo po listi.

Uostalom moja frendica Shadow je napisala četrnajstu knjigu pisama, pa ne vidin nekog razloga da ovi neki amateri pišu pisme, objavljuju to i maknu mene s naslovnice.

Ka da je neuhranjen mozak dovoljno dobar razlog da bi se drugi svit tlačilo nemuštim pokušajima poetskog izričavanja.

Dok ste vi jutros drkeljali ja san bija nabavit balancane i paprike za ajvar, koji će Napravit najlipša Top blogerica, balancane su najjeftinije u Lidla ako vas zanima po 4 kune, a paprike su svugdi sedam, usput sam umisto da se vozan malo oda


Sinoć san oda skoro deset kilometara, večeras ću opet tako, neće meni onaj Jelenko vadit mast, on će meni četeresipet kilometara odat :))

Post je objavljen 31.08.2018. u 11:55 sati.