Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

ZA SVE ONE ŽENE SLIČNE MENIslika: digital artist

Sivi pjenasti oblaci luduju u pijesku vremena, dok se moj pravac do sreće prema meni okreće.

Pitam se još uvijek, a koji to put vodi do tebe?

U grudnom košu srce još uvijek nemirno treperi, možda vodi svoje posljednje ratove s ovozemaljskim duhovima i želi pronaći put koji će me odvesti dalje i pitam se kamo dalje, postoji li ona prvobitna tvar gdje mogu nasloniti umorno čelo, nadam se i ne usuđujem se ni pomisliti ima li još uvijek onog života u tebi kojeg si zatvorio za sve slične meni?

Zakoračila bih u tvoj drugi život, ali ne postoje vrata, sve je to jedan hladni plavi ledeni zid tih očiju i bez znanja tvoje svijesti brani ulaz svakome pa tako i meni.

Dok vjetar vrti moje misli, još uvijek razotkrivam svoje mrtve puteve mahovinom zarasle spilje vlažnih zidova i odustajem od dalekog i opasnog puta... do sljedeće prilike.


napisano: 25.11.2006. u 19:35h na portalu iskrica-weblog, iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"
http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=137103


http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

i 29.08.2011. na portalu Magicus
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=67571

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN 978-953-7673-60-4 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


Post je objavljen 27.08.2020. u 13:53 sati.