Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kako san zaskočija...

Lana Jurčevića je opet sama, to bi valjda tribalo značit da nema zagondžiju, ja doduše nisan zna ni da ga ima, pa me prvo šokiralo saznanje da je Lana imala zagondžiju a da ja to ne znan, a onda me shrvalo saznanje da je ostala sama, mislin kad Lana ne more nać zagondžiju, kakve su šanse našim blogericama, da nađu nekoga.

Koliko san uspija vidit došlo ne još nekoliko kolega blogera šta imaju probleme psihološke prirode, kad tome nadodamo one za koje od ranije znamo da su nenormalni tribalo bi metit rubriku psihijatrija.
Onda bi ovi sa dijagnozon mogli dobivat savjete od onih koji nemaju dijagnozu, i obrnuto, to bi mogla bit jedna super interakcija.

Kad san ja bija nenormalan onda su svi bili uvjereni da san normalan, jer san ja pazija da se kome ne zamirin da ne ispane da san nenormalan, onda san se normalizira i bolija me kurac za to oću li se nekome zamirit, pa su onda svi mislili da dam nenormalan.

Dakle dijagnoza za bit normalan je ako si šupak koji samo klima, i nikad ne govori šta misli, da se kome ne zamiri, ako tako ne radiš onda si nenormalan.

Meni to je li neko normalan ili nije ide na živce, kad neko misli da imaš upalu, onda ki učini KKS, vidi leukocite i zna jel imaš upalu, za bit normalan nema ništa za izmirit, tako da je neko normalan ili nenormalan ovisi o tome kako se kome digne my friend Willy.

S druge strane kad bi se nekako mirilo ko je a ko nije normalan, pola svita bi bilo na bolovanju.

Završija je godišnji, vratili smo se s masu više energije i nešto manje kila, sad se tribamo raspakirat i ušaltat u svakodnevnicu, vako kad je Čovik na odmoru, a pogotovo suboton kad se natuče ugljikohidrata, onda budeš pametan za popizdit, uvati te neki zen momenat.

Sad se nadam da će me ti zen momenat držat dok ovi novi ne odrade postove o toleranciji, ljubavi, prijateljstvu, snazi riječi i svin ostalin sranjima, koja se uvik iznova recikliraju, za to vrime će i Božić pa će dežurni dušebrižnici pričat o komercijalizaciji, i tako redom.

Nikako da bude neko iznenađenje da neko napiše, kako san zaskočija Lanu Jurčević.


Post je objavljen 27.08.2018. u 10:09 sati.