Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Kremna situaciija

Gledam ja te kreme za lice, pa se nemrem iščudit šta sve ima u njima.

Te hijaluronska kiselina, te vitamin ce, pa ulja vakanaka ( jojoba, makadamija, kokos ), pa retinol, pa glikolna i limunska kiselina...sve se pitam kak to sve izvuku odnekud i strpaju u kremu koja onda košta ko Ronaldove noge, jer će te brzopotezno pretvorit u curetak od prije trideset godina.
Pa još kad pročitaš na kutiji protiv čega sve služe... To pegla bore, vraća sjaj, podmlađuje, dubinski čisti; ma čudo jedno. Mažeš lice, štajaznam, mjesec dana i jedno jutro kad se pogledaš u špigl ono Šeron Stoun gleda u tebe, tolko si podmlađena i drugačija, jer ti to zaslužuješ. I šta se više mažeš to si mlađa, pa za mjesec i pol eto te ljepša neg sa dvadesetpet. Svi u čudu ko god te sretne, ne poznaju te više ni susjedi ni familija jer si se preobrazila iz onak malo naborane ženice u Hajdi Klum. A sve od tih čudotvornih krema.
I nikad mi nije bilo jasno ko ni Pervanu kak krema zna jel dan il je noć? Šta ak recimo ujutro bubneš kremu za noć na lice? Jel ti se počne spavat, jel se vraćaš u krevet kad skužiš da si natrackala krivu kremu il ideš skuhat kavu pa dalje za poslom? I kak, između ostalog, i ti proizvođači znaju šta je dobro za dnevnu a šta za noćnu kremu ? Jel moguće da baš svaki put pogode sastojke ?
Nekad toga nije bilo; Nivea, Solea il Bekutan. Kakvi tipovi kože, kakve dnevne i noćne kreme. Kupiš Niveu od kile i mažeš s njom između ostalog i lice. Takozvana multipraktik krema, sa širokim spektrom djelovanja ko penicilin. Nadrlja se kud već treba i šibaj dalje, šta imaš razmišljat oće li te hijaluronska kiselina vratit u pubertetsko izdanje kože.

A tek flajbanje... to da ne spominjem. Podloga, pa korektor, pa puder vaki pa nadpuder naki. Zato je sve više problema; cura se srikta, nakreči, bogac je ni ne vidi nenaflajbanu i onda kad je prvi put ugleda bez žbuke pita - ko ste vi i šta radite u mojoj kupaoni, jeste vidjeli moju ženu? Pa kad ona progovori onda skuži da se ona preobrazila u aliena, a bila pljunuta Sigurni Viver.

Prije se to nije moglo desit ni pod razno. Šta si bila na spojaku bila si i kasnije, nije bilo mogućnosti preobrazbe. A sve zbog korištenja Nivea il Solea kreme. To je bio vrh kozmetike i kremanja. Sad treba bit vidovita pa pogodit iz prve kremu koja paše tvojoj koži, i nadat se da si pogodila, jer si je platila ko svetog Petra kajganu.

Post je objavljen 27.08.2018. u 05:38 sati.