Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Suze svetog Lavrentija

Ja baš neman sriće sa Severinon, nisan vidija njen pornić, neman pojma više iz kojeg principa ga nisan tija gledat, a sada nisan vidija ni njene sise, dobro nije baš da me tako strašno zanimaju njene sise, ali s druge strane poučak druga Eura glasi, sisa nikad ne more bit previše.

Meni je stvarno ža malog Alekse, ćaća mu je kreten, mater drolja koja svako malo pizdu i sise izloži na uvid javnosti, a poočim mu je kreten koji pati od kompleksa od onog Edipa.

Imate li vi sliku spolovila ili Sisa, ako imate moremo se minjat, ja iman slike od nekih blogerica, doduše nema eksplicitnog prikaza spolovila ni sisa, ali jebiga šta je tu je, daj šta daš.

Mali Aleksa će sigurno imat traume, dica će mu pokazat filmić na kojem mu se mater guzi, i slike njenih sisa odma u prvom razredu, i onda će Aleksa kad se bude uvodio u svijet samozadovoljavanja imat izbor da drka na vlastitu mater, ili da mu se uopće ne diže na ženski rod,
Pa možda mali Aleksa odluči bit peder, za sada ga mater samo oblači ka malog pedera.

Za razliku od Alekse, Igora oblači ka velikog pedera, i voda ga okolo da skupa s njom i Annaboni protestira protiv toga da mali Cesare živi s ćaćon, jer milijun puta je bolje da živi s ludom materon i tetkon šta je imala kratku ali nadasve ploponosnu karijeru na fejspuku.

Tetkina karijera na fejspuku je sad zamrla, i jedna šansa jon je da snimi pornić i objavi ga, po mogućnosti u srpskim medijima, da onda oni zapale
Region.

Oni bi stavili naslov Senzacijonalno Cesareva tetka pokazala pičku, što naši mediji nikad ne rade, oni sve nešto palamude.

Evo sad recimo naši mediji znaju da je ono anemično govno sve oko Agrokora znalo.

Da ne bi bilo zabune ja mislim da je Martina Dalić s Agrokorom odradila
Strašan posao, i da bi joj tribalo dat priznanje za to.

S druge strane anemično govno je Martinu odjebalo, a sebi pripisuje zasluge.

U hrvatskim medijima nema naslova, Anemično govno nas je cijelo vrijeme lagalo, jer hrvatski mediji stalno nešto palamude.

Hrvatski mediji bi anemičnog napali jedino da je hadezeovac, ali obzirom da su hrvatski mediji dobro informirani, oni znaju da nije, pa ga ne napadaju.

Cila grupa važnih žena je dala podršku Severini, nisu se sitile dat podršku nekon ženi koja vridno radi i ne ventilira pizdu po internetu, nego baš Severini, pa bi bilo lipo da su imale prigodne majice na kojima bi pisalo sve smo mi drolje.

Evo malo slika



Ljubimac



Beach



Još beacha



Ulazak u more



Kolega jogger




Bazenčić



Kuća od Domenica



Misto di restu najbolji vaterpolisti na svitu



Klupa uzdisajka



Švercer u našoj vali

Eto sad moremo svi skupa očekivat usplahirene postove, tolerantnih i osvišćenih blogera o Vesni koja snima video u kojem joj se ne vide sise, ali u kojima tvrdi da je Dubrovnik srpski, a sigurno će se i neko od naših kolega Srba ogradit od izjava Vesne bez sisa.

Post je objavljen 24.08.2018. u 11:52 sati.