Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ecce femine

Eureka reka bi profesor Baltazar, Hrvatska ljevica ima novu ikonu, heroinu s kantom govana.

Svaki Hrvat koji ne podrži navedenu aktivisticu u njenom nastojanju da anemičnog dezertera i njegovu svitu zaspe kantom govana, je niko i ništa, od zla oca i još gore matere.

Šta vi mislite, je li ova interesna koalicija, lažnih domoljuba, lažnih liberala, i četnika intelektualca zaslužila biti zasuta kantom govana.

Malo na dugu stranuMalo vamoNavedena heroina čak nije ni jedina, Eno i bljedunjava Dalija, koja je utvrdila da kad Ivan Vrdoljak daje lovu firmi svoje bivše žene nije sukob interesa se isto javila, a Eno i malo manje bljedunjavu Biljanu isto guraju, meni je ipak ova s govnima najautentičnija predstavnica osviještenih i progresivnih.

Nema muških, svi ljevičari su zauzeti traženjem žene u sebi, pa je za njih i anemični dezerter karizmatik.

Ko zna more bit da će se i Jelena Veljača uključit, za početak je rekla da ne voli Tonsona, ošla je živit u Beograd, i razvela se treći put, a i Ševka je metila slike sa sisama, šta je nevjerojatno, dirnulo Igora koji je zaključa instagram.

Eto iskreno se nadam da će ljevica uspit u potrazi za herojinom, pa makar i s kantom govana, jer u protivnom će mi Anči da bi zaštitila liberalne vridnosti glasat za hadeze.

Post je objavljen 22.08.2018. u 16:19 sati.