Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

MLADI POLJOPRIVREDNICI POZVANI NA JEDNODNEVNI SAJAM U GORNJOJ RADGONI


ODJEL POLJOPRIVREDE ORGANIZIRA - PRIJAVE SE OČEKUJU!

Na ovogodišnjem 56. po redu Međunarodnom poljoprivredno-prehrambenom sajmu AGRA u Gornjoj Radgoni koji se održava od 25. do 30. kolovoza u fokus su mladi poljoprivrednici, inovacije, znanje, digitalizacija poljoprivrede te povezivanje među poljoprivrednicima.

Potaknut navedenim temama Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije, pod vodstvom pročelnika Odjela mr. Josipa Kraljićkovića, za mlade hrvatske poljoprivrednike organizira jednodnevni posjet sajmu u Gornjoj Radgoni u Sloveniji, te susret s mladim slovenskim poljoprivrednicima kao i posjet jednom gospodarstvu koje vodi mladi poljoprivrednik koji je koristio sredstva iz EU fondova te je istaknut kao primjer dobre prakse.
Zagrebačka županija za vrijeme trajanja Sajma ima izložbeni prostor u HALI A, a ponedjeljak 27. kolovoza je Dan Zagrebačke županije. Toga dana 27. kolovoza predviđen je posjet hrvatskih poljoprivrednih proizvođača Sajmu AGRA u Gornjoj Radgoni

„Ovo je poziv koji upućujemo prema Vama mladim poljoprivrednicima iz Zagrebačke županije kojima dajemo prednost prilikom popunjavanja mjesta u autobusu. Točan raspored posjeta poslat ćemo naknadno. Ono što je važno u ovom trenutku je slijedeće:
datum polaska je 27.08.2018.,
vrijeme polaska 6,30 sati s parkirališta TC Supernova Buzin.
vrijeme povratka oko 21,00 sat,

Upravni odjel Zagrebačke županije osigurao je prijevoz autobusom, ulaznicu za Sajam i ručak na poljoprivrednom gospodarstvu.

Taj dan organizirani su susreti i razmjena iskustava sa slovenskim mladim poljoprivrednicima, a ostala brojna događanja kao informacije dostupna su na linku http://www.sejem-agra.si/za-obiskovalce/strokovni-program/#pon.

"Ističemo događanja u Vinskom hramu, između ostalog susret Slovenske vinske kraljice sa ostalim vinskim kraljicama.
Uspješne poljoprivrede nema bez uspješnih, inovativnih i educiranih mladih poljoprivrednika.
Vjerujemo da ste pronašli svoj interes i stoga Vas pozivamo da prihvatite ovaj poziv i svoj dolazak potvrdite što prije, kako ne bi ostali bez mjesta u autobusu" - poruka je iz Upravnog odjela za poljoprivredu Zagrebačke županije.

Očekuju se prijavite na mailove: m.sesvecan@zagrebacka-zupanija.hr (Marija Sesvečan) i g.matasin@zagrebacka-zupanija.hr (Gordana Matašin).
Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo

Pročelnik Odjela Mr. Josip Kraljičković

mail: j.kraljickovic@zagrebacka-zupanija.hr

Zagrebačka županija
Ulica grada Vukovara 72/V
HR-10000 Zagreb

tel +385 (0)1 6009 426
fax +385 (0)1 6009 474
gsm +385 (0)99 53 73 268




Post je objavljen 21.08.2018. u 08:05 sati.