Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Put putujeeeeem

Jučer sam jeo ugljikohidrate, i nekog vepra, šta znači da sam se jutros probudio poletan i pametan za popizdit.

Krenuli smo rano u jutro i svratili u Šibenik na kavu sa Top blogerom, jebate koja je to blogerčina, malo smo se isćakulali, i onda smo morali krenit dalje, vrime sa dragin ljudima uvik proleti, onda smo svratili u Split i vidili se sa Top blogericon, koja nan je dala panna cottu sa šumskin voćen u kojon je bilo ugljikohidrata, od čega san posta još pametniji.
S njon je vrime još brže prošlo.
Ako se komen od vas štucalo to je zato šta smo vas ogovarali, baš je gušt, ogovarat blogere, zaključili smo da smo mi još super kakvi ste vi drugi.
Odlučija san kad drugi put budemo išli u Split da ćemo se vidit i sa Annaboni, koja je i meni i Purgerici masu draga, iako nema pojma o politici, i katastrofalno loše bira društvo, ali jebiga niko nije savršen, iako sam ja dosta blizu toga.

Bili smo u outletu u Neumu, tamo moš nešto šta je koštalo sto pedeset euri kupit za dvaes kuna, ganjc novo sa etiketa, ja nisan kupija ništa jer je sve ženska roba, a ja niti tražim žensku stranu niti nosin žensku robu.

Prid večer smo došli u Dubrovnik i vidili moju okruglu nevistu, i izljubili se, baš mi je lipa nevista, najlipša od svih nevista.

Sutra ujutro idemo odat uz more, pa onda kupanjac, i neka lešada za ručak, dosta je tog zuluma s ugljikohidratiman.

Šta vi radite, jeste li dobri, gledate li livo i desno prije nego prilazite cestu.

Ako vas nešto od tračova zanima slobodno pitajte, samo imenujte blogera ili blogericu i recite šta vas zanima.

Sad bi moga ić leć, ujutro se triba dizat rano s ribarin i galebovin.


Post je objavljen 21.08.2018. u 00:01 sati.