Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Tople ljetne noći


Koga još u ove tople ljetne noći ( a i dane), pored ružnih tema kojima svjedočimo u vijestima s teveja, zanima i čitanje takvih tema na blogovima. Zar nije ljepše uhvatiti se laganih misli, lepršavih kao večernji povjetarac.
Ljetne noći, još su ljepše i toplije kada smo zajedno. Opušteno, uz zafrkanciju ili samo uživanje u danom trenutku. Treba li tražiti više?

Večer na zvjezdarnici bila je kao stvorena za zajebanciju. Moja Draga, kojoj je šala posebno zadovoljstvo, napravila mi rogove na glavi kada je vidjela čupavog psića kako reži na mene. Pas se uplašio, neka su djeca vrištala od straha, a ljudi na terasi grohotom su se smijali kada su vidjeli kako lajem na psa. Veselo i nezaboravno. Biti lud, posebna je privilegija pametnih...


It is nice to be crazy

Bilo je i lijepih trenutaka na zvjezdarnici.


Na zvjezdarnici


Na zvjezdarni


Posebno lijepo bilo je provesti veće u riječkoj luci. Kada smo sjeli u lokal na obali nebom je blizu proletio prekrasan meteor, velik, plavkaste boje, ostavljajući za sobom dugačak svijetli trag.


Summer night in harbour


Vrijeme između i između ... često smo provodili igrajući remi s njenom sestrom i sladeći se odličnim kremšnitama i još ponečime ali o tome ni šapata (tu smo bili uključeni samo nas dvoje)


MMMMMMMMMMMMMMM
Post je objavljen 20.08.2018. u 19:43 sati.