Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

Prehrana u cjelini dokaz je koliko pojedinac ne zna održati zdravlje, preko stvarnih potreba organizma tijela i realnosti prirode, da
život liči na ljubav a ne umišljanje raznih boli.

Čisto je red u svemu. Zbog pogrešaka u prehrani i uživanja u okusima mrtve hrane, neizbježno se talože u tijelu razne nepoželjne tvari, a tijelo ih ne može izbaciti, jer se paraziti vežu i djeluju kao stanice tijela.

Organi i funkcije u tijelu ne rade dobro ako ima kristalnog taloga, jer se javlja ubrzano starenje time što stanje nije optimalno čisto.

Pitanja pravilne prehrane najprije se odnose na živu vodu. Izbor namirnica hrane i usitnjavanje, preventivno pomaže zdravlju.

Obično se kaže u zdravom tijelu zdrav je duh, međutim duh nikada nije zdrav jer je um psihe u pitanju, kao što nisu dobra osjećanja emocija zbog viška kalorija (negativne energije). Sve što blokira rad organizma i metabolizam, negativno je i valja odbaciti.

Dehidracija je potvrda nedovoljno žive vode u tijelu, kristalizacije, purina, kalcifikacije, opijenosti razuma, gušenja i mučenja,
samo zato što svaka misao nije slobodna od realnosti u stvarnom doživljaju.

Probava hrane treba biti najkraća, jer je uvijek u pitanju očuvanje homogenih struktura. Ako se probava produži, prilika je da slobodni radikali aktiviraju um, čime postaješ ovisnik jer vjeruješ da tijelo živi od energije a ne od čistih struktura.

Post je objavljen 19.08.2018. u 18:02 sati.