Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Trijatlon

kad malo bolje promislim mi se spremamo za trijatlon

To je ono kad malo trčeš, malo plivaš i malo gonjaš baciklo

Doduše mi ne trčemo, ne znam ni zašto bi, nit nas ko goni, nit imamo koga vatat, pa mi onda odamo, do farme i nazad, malo manje od šest kilometara, oko nas trču kokoši i pasi, ima i pataka, samo mačaka baš i nema, ko zna di su mačke biće se boju pasa.

Dignemo se u pet ipo, u stvari jedno od nas se digne, ono drugo se diže u zadnji čas, i u šest krenemo, pa smo malo prije sedam nazad, onda pijemo kavu i pišemo post, pa odemo na more.

To je drugi dio trijatlona, doduše oni tamo plivaju negdi, a mi nismo mi se vrtimo oko plaže, jer kad bi otplivali negdi onda bi morali na noge nazad, a to nema smisla.

Za svaki slučaj ne jedemo ugljikohidrate da ne bi puno razmišljali, čoviku svašta padne na pamet kad razmišlja, a to nikako nije dobro.

Treći dio trijatlona je gonjenje bicikle, mi imamo dvi isprid kuće, ali još ih nismo vozili, imamo i auto pa nismo došli u iskušenje, ja san zadnji put kad san vozio biciklu na istoj razvalija doli one zupčanike, jebate jesan jak ka zvir.
Iden sad na drugi dio trijatlona, dvi ure plivanja dok ne počnu dolazit ovi drugi šta spavaju do deset ka manijaci, dakle nemojte me zamuvavat vidite da iman posla.

Pazite mi na Annaboni dok mene nema, Nedajte nikome da je uznemirava u kontemplaciji.

Post je objavljen 13.08.2018. u 07:43 sati.