Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

I šta sad

Eno su Momčilu zabranili da piva u Karlovcu, naravno bilo je pitanje dana kad u jednoj zemlji jednome zabraniš pivat, kad će se pojavit slijedeći i tako redom.

Vjerojatno će se sada antifašisti, pederi i Rada Borić uznemirit, i pričat o fašizmu, jer zasigurno je fašizam kad se Momčilu koji je prije Oluje diza moral Srpskoj vojsci u Kninu, a nije fašizam kad Istrijani zabrane pivat Thompsonu jer je diza moral Hrvatskoj vojsci.

Da budemo realni, nit je Momčilo četnik, nit je Marko ustaša, ni jedan ni drugi nisu fašisti, fašisti su oni koji ljudima zabranjuju pivat, ali eto možda je malo previše od proizvoda socijalizma očekivat da razumiju pitanje slobode pivanja, očito tragovi totalitarizma u kojem je ne dat pivat nekome bilo normalno,i prihvatljivo, još uvijek žive u njima.

U zemlji u kojoj kojekakvi abolirani Stanimirovići, diktiraju politiku vlade, u kojoj ljudi osuđeni za ratne zločine sjede u saboru, u kojem žrtve silovanja u Vukovaru na ulici susreću svoje silovatelje, u kojoj su ratni profiteri ugledni građani, a ideolozi pobune sveučilišni profesori, najvažnije je naravno bilo Thompsonu zabranit pivat, ali kao što dobro znamo jedna lasta ne čini proliće, pa eto ni Momčilo neće pivat, ko zna možda bi sve bilo drugačije da su pivači kad su Marku zabranili pivat u Areni rekli da niko od njih neće pivat u Istrijaniji, vako samo moremo reć Pandora jeben mu mater ko otvori tu kutiju.

U biti bilo bi najbolje da prajmminister Anemični osnuje povjerenstvo za pivanje, da u njega uključi predstavnika branitelja uključujući i one koji nisu metka ispalili, predstavnika okupatora iz redova Srpske manjine, i jedno ko nas bre zavadi Jugoslavensko govno pa da oni većinom glasova odluče ko more pivat a ko nemore, ono glupo je da Istrijani moraju ić Boru Drljaču slušat u Banja luci, ili Thompsona u Kostreni.Post je objavljen 11.08.2018. u 09:59 sati.