Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Norma Jean

Norma Jean, kad bolje razmislim, imala je sve i nije imala ništa.

Sa svojih 164 cm i 52 kile bila je bomba svoga doba, prekrasna plavuša kojoj su iz ruke jeli Joe DiMaggio, Marlon Brando, Arthur Miller i dva brata iz klana Kennedy. Poznata po izjavi da u krevet nosi samo par kapi Chanela broj pet. Navodno je na dnevnoj bazi pila sirova jaja razmućena u mlijeku i obožavala jest meso i sladoled, naročito od čokolade. Svašta se o njoj pisalo, i da je stalno depresivna i razdražljiva i pod tabletama. Umrla je pod vrlo sumnjivim okolnostima, o kojima je tek nedavno u javnost izašlo da priča kako se predozirala barbituratima uopće ne drži vodu i da je zapravo ubijena. Ljudi iz pogrebnog poduzeća koji su je spremali za pogreb tvrdili su da je bila vrlo zapuštena ( znate ono - izrast širine dva prsta, neuredni nokti, neobrijane noge etcetera etcetera ) i da je ličila na sve samo ne na sebe.
Pa se ja sad pitam, da mi neko ponudi da budem nova Norma Jean bil pristala il ne. Dobiješ svijet pod noge, ne smiješ se nigdje pojavit jer to bude popraćeno histerijom obožavatelja, smatraju te glupom plavušom kojoj je jedina svrha da zabavlja tamo nekog koga već, pa kad mu dojadi malo te napuni tabletama il udavi jastukom.
Pa sukladno svemu nabrojanom, a i nekim mojim principima, ne bi ni pod razno uzela tu opciju u obzir. Neka mene ovakve kakva jesam. Za mene nije čuo cijeli svijet i ne izazivam tektonske poremećaje kud god stane moja štikla, al to samo znači da mogu normalno živjet, jest, plakat i smijat se kad mi se hoće i bit samo svoja, bez straha hoće mi neko zakrenut vratom kad mu prepizdim.

Meni je Norma Jean uvijek bila prekrasna. Baš onak...bomba od žene i sjajna glumica. Imala je ono nešto, riječima neopisivo; i fizičku ljepotu, i osmijeh djeteta, i nevinost i prepredenost upakiranu u isti celofan. Imala je sve i istovremeno nije imala ništa.Post je objavljen 08.08.2018. u 17:34 sati.