Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskonskipag

Marketing

9. IZLOŽBA «ĆUTIN OTOK SVOJ» - Pag; 7. kolovoza 2018.

Sinoć je u Kneževom dvoru u Pagu otvorena 9. izložba «Ćutin otok svoj» vrijednih foto amatera Foto kluba Pag.


Foto Klub Pag, devetu godinu za redom sastavni je dio Paškog kulturnog ljeta, gdje su još jednom građanima grada Paga i njihovim gostima ponudili izložbu fotografija svojih članova.
Uz nekoliko prigodnih rečenica, izložbu je otvorio Predsjednik Kluba, gospodin Elvis Šmit. Zahvalio je svima koji su učestvovali u ovoj izložbi, naglasivši kako autori svojim uradcima slave ljepotu i raznolikost otoka Paga.

Na ovogodišnjoj izložbi prisutno je 23 autora sa 74. fotografije.

Kao što sam napisao u jednom od prethodnih postova kako Pažani selekcioniraju koje će kulturne priredbe posjetiti, osjetilo se to i sinoć na otvaranju izložbe paških foto amatera uz slabu nazočnost posjetitelja. Siguran sam da to neće poljuljati foto amatere da dalje nastave sa svojim aktivnostima, prkoseći svima onima koji samo verbalno na šanku «Valentina» donose svoje sudove ne samo o njihovom stvaralaštvu.

Nakon izložbe članovi su održali redovnu izbornu skupštinu na kojoj je dosadašnje vodstvo Foto kluba potvrđeno i za sljedeći mandat.
Predsjednik Kluba gospodin Elvis Šmit predstavio je članovima zadatke za sljedeći mandat, a tu je prvenstveno obilježavanje deset godina djelovanja Foto kluba Pag, uz razne aktivnosti članstva.


Organizator izložbe je Grad Pag uz svekoliku pomoć Turističke zajednice Grada Paga. Izložbu se može razgledati do 13. kolovoza od 20,30 do 23,00 sati.Post je objavljen 08.08.2018. u 11:18 sati.