Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

1.Cvijetno naselje Go turnir

04. 08. 2018. – subota
Cvijetno naselje- Sklonište.U subotu 5. kolovoza 2018. u Velikoj Gorici u Cvjetnom naselju održan je 1. Go turnir na kojem je sudjelovalo 5 igrača. Na tom turniru kao glavni organizator i voditelj turnira sudjelovao je i Mladen, iako ga nema na tablici. Sigurno se pitate pa kako sad to Mladen nije sudjelovao kad je već bio tamo, vrlo su rijetke situacije da Mladen propušta bilo koji turnir. Ovaj put Mladena su spriječile vidne tegobe, a situacija je bila toliko ozbiljna da je turnir skoro otkazan. Unatoč svim komplikacijama, Mladen je cijelo vrijeme uspješno vodio turnir, uz veliku pomoć svoje unuke i njegovih Go učenika.
Ljudi, kao i go kamenčići najbolje rezultate daju kad rade zajedno :)

Pogledajmo sad rezultate odigranog turnira:rezultati

Iako je turnir igran s hendikepom kako bi partije ostalih igrača s osjetno jačim Andrejom Knapićem bile zanimljivije, to ga nije spriječilo da zauzme prvo mjesto.
Drugo mjesto zauzela je Marta, za koju Mladen kaže da osjetno napreduje velikom brzinom a što je pokazuje i njezin rast u rejting bodovima.

Zbog rasta u bodovima Marta iz 17. prelazi u 16. kyu!

Čestitke Marti, a svim ostalim igračima želimo još puno dobrih rezultata u nadolazećim turnirima, a Mladenu želimo pak brz oporavak!Vladimir

Post je objavljen 08.08.2018. u 09:11 sati.