Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

RAT JE NJIMA SVIMA TREBAO DA SE OBOGATE I STEKNU MOĆ !



Mesić je lopovčina i svi se njemu utječu, ma sve je to banda prodanih duša.... Hasanbegović i Esih i to sva su lažljiva desničarska govna... Paraga i Đapić i Prkačin kojima je Mesić odavno bio šef kao glavni bivši udbaš....

Svi su oni znali tko je Stjepan Mesić i Franjo Tuđman i Josip Manolić? I dozvolili su da ih takvi vode. Bivši partizanski i komunistički zločini nisu nikada kažnjeni iz 1945. godine, a isti opet stvaraju žrtve i ratove pod pokroviteljstvom Crkve.

Što se čuditi, neki tobože pošteni ljudi su to znali, u Hrvatskoj, i na sve su šutjeli... Oni su zatvorili oči i začepili uši... Sve je počelo u otetoj židovskoj vili "Vrus", a ne treba zaboraviti sve tajne bankovne račune od Franje i Ankice Tuđman. A onda je unuk Košutić dočepao se "ILIRIJA" i "Kaptol banke", itd.

Pod parolom "stvaramo Hrvatsku" sve su živo pokrali i uništili... Danas je istina potpuno jasna... Hrvatska je postala dolina smrti, neimaštine i bijede... Mnogi ratni zločini i materijalne štete su brzo zaboravljeni... Nije to bio nikakav "Domovinski rat", jer to je bio imovinski rat - trgovina oružjem, šverc nafte i cigareta, i hrane, i dr.

------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 06.08.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4384.


Post je objavljen 06.08.2018. u 14:07 sati.